Määä tein sen!!

17. toukokuuta 2013

Tullessani töistä, meikkipöydälläni odotti pieni pehmeä paketti. Olen lapsuudesta asti rakastanut nutturoita. Niin räjähtäneitä, rennon sotkuisia, kuin siloiteltuja ballerinanutturoitakin. Ongelmana on vain aina ollut tämä ohuehko moppi, joka ylös kääräistynä ei ole juuri ollut sen muhkeampi, kuin porsaan saparokaan.
Kun katukuvassa alkoi näkyä yhtä enemmän tyylikkäitä pikku myitä, hankin itsellenikin donitsin. Liian ison sellaisen. Kokeilin vääntämiset, kääntämiset, rullaamiset latvasta asti, mutta hiirenhäntäni ei onnistunut peittämään sitä suurta mohloa sitten millään.
Tänään paketista kuoriutui pienempi donitsi. Pää alas, tukka ponnarille, homerin paras ystävä hiusten juureen ja mopin kerääminen tasaisesti donitsin ympärille, toinen ponnari sykerön juureen ja latvat rullalle, pinnillä kiinni. Olin niin ylpeä saavutuksestani! Melkein jo kampaaja-ainesta. ;)

Toimiiko muilla donitsit? :)

24 kommenttia :

 1. Oi nättimys <3 Sopii hurjan hyvin tuo nuttura sulle! Ja mitä vielä, sulla on niin ihanan väriset hiukset! Voi kun mullakin olisi oma noin ihana. Sen vuoksi aina värjään ku se on sellainen harmaa. Mutta siis juu, donitsia käytetään myös täällä :) Mä en vaan saa koskaan hiuksen latvoja nätisti piiloon niin teen lopuista letin siihen ympärille.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos ihana! Sun tukkahan on niin upean paksu jo muutenkin, että en ihmettele jos et saa niitä latvoja piiloon. ;)

  Oma tukka näyttää kuvassa tummemmalta, kuin se oikeasti edes on. Se on sellainen perus hiirenharmaa, kun taas alta jotenkin kummasti vähän punaruskea.

  VastaaPoista
 3. Voi kaunistus sentään! <3 Vinkkinä siihen että isokin donan saan peittoon on että yksinkertaisesti tupeeraat tukkaa! Eka ponihäntä, sinne pujotat donitsin, sitten tupeeraat ja kiinnität normaalisti. Toki kannattaa sit pehmeällä harjalla siistiä, mutta uskon että ymmärsit mun jujun ;)

  VastaaPoista
 4. Kokeilitko tupeerata hiuksiasi ennen sen isomman donitsin laittoa? Minulla on suunnilleen saman paksuiset ja jonkun verran lyhyemmät hiukset kun sinulla ja aluksi käytin minäkin tuollaista pienempää donitsia, mutta sitten ystäväni innoittamana ostin isomman ja tupeerauksen jälkeen ohuehko tukkani riitti peittämään sen hyvin. Nutturasta tuli hieman rennompi tupeerauksen ansiosta, kun taas sitten pienemmällä donitsilla saa tuollaisen siistimmän ballerinanutturan :)

  VastaaPoista
 5. Passar det bra! Nuttura-sykeröt on munkin mieleen, joskin mulla tuppaa olemaan sama ongelma kuin sulla, että hiukset ei vaan oo niin paksut ja tuuheet, että peittäis sen ison valkin. Tuossako siis ratkaisu ongelmaani! :)

  VastaaPoista
 6. Mistä hommasit tuon pienemmän? Mulla olis kans tarvetta (: Ihana nuttura!

  VastaaPoista
 7. Oon ihan toivoton hiusasioissa, mutta jopa mäkin onnistuin lopulta valkkinutturassa! :) Kaunis olet!

  VastaaPoista
 8. Musta tuo hiusvärisi on just ihana! :) <3

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos kaunis!! Eihän meikäläisellä tullut edes mieleen tupeerata. Pitääpä tänään testata. ;)

  VastaaPoista
 10. No en tajunnut kokeilla! Pitää tänään kaivaa se isompi esille ja kokeilla uudelleen. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitti Mabn! Kannattaa testata. Alle euron ebaysta. :D

  VastaaPoista
 12. Kiitti Rimmuli. ♥ Se oli alle euron ebayssa. ;)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kissis! Kiva, että en ole ainoa kömpelöhkö tukkataituri.

  VastaaPoista
 14. Donitsi toimii! :) Itsekin sellaisen hommasin ja vaatihan sen laitto aluksi vähän harjoittelua :)

  VastaaPoista
 15. Onpa luonnollisen nakoinen nuttura! Mulla on myos tosi lurut hiukset ja niita on hankala saada mitenkaan pain natisti nutturalla, voisi kokeilla tuollaista donitsia, muuten kun siita sykerosta tulee niin pieni. Nyt taalla kosteudessa tupeerauskin tulee vahan niin kun jo luonnollisesti kun hiukset kihartuu niin kamalasti. Ja variasi en olisi edes huomannut ellet olisi maininnut, niin hyva on tuollaisenakin!

  VastaaPoista
 16. Juu, kyllä sitä sai hetken kääntää ja vääntää, mutta nyt kun on parin päivän aikana kokeillut sen laittoa useamman kerran, se on helpottunut. =)

  VastaaPoista
 17. Kokeile ihmeessä! Ebaysta noita pikkuruisia donitseja saa alle eurolla. =)
  No jos jotain hyvää, niin ei tarvitse ainakaan tupeerata. heh. Muutenhan tuo kosteus ei kyllä imartele tukkaa, kun alkaa ainakin itsellä sojottamaan ihan minne sattuu!

  VastaaPoista
 18. Mun mielestä sun hiukset näyttää aina niin hyviltä kuvissa etten osannut arvata että kärsit samasta ongelmasta kuin minä. :) Itselläni on myös sellainen minidonitsi kun ei puhettakaan että hiusta riittäisi sellaiseen isompaan. Kerran oli hauska tilanne kun oli yksi tilaisuus johon halusin välttämättä nutturan erään pakollisen hiuslaitteen takia. Ongelma oli vain, että minulla oli vasen käsi paketissa. Ratkaisu: Mieheni alkaa väkertää minulle nutturaa! SIinä kesti yli tunnin kun yritin ja yritin ohjeistaa ja mieheni valittaa että se on mahdotonta! "Sinulla ei ole hiuksia kuin puoleen donitsista!" Minä siinä melkein itku kurkussa kun aika meinaa loppua, että "nyt et luovuta! On ne aina ennenkin riittänyt! Yli tunnin ja lukuisten ja lukuisten yritysten jälkeen saatiin minulle kuitenkin kelvollinen nuttura. Onnistumisesta huolimatta olen kuitenkin sen jälkeen tehnyt kaikki nutturani itse kun kädetkin ovat olleet kunnossa. ;)

  VastaaPoista
 19. Voi kiitos! :)
  Ihana mies! Huvitti ajatellakin tuota tilannetta, kun on joskus itse pyytänyt miestä sitomaan hiukset ponnarille, niin sekin on ollut jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa, vaikka se on maailman yksinkertaisin asia! =D Toki, kerran mies laittoi pääni täyteen lämpörullia, kun omat kädet eivät riittäneet.. hehee..

  VastaaPoista
 20. Olet onnistunut todella loistavasti! Olen pitkään jo ihaillut donitsinutturoita ja haluaisin sen myös toteuttaa omassa päässäni, hiuksia kyllä riittää. ;)
  Luen blogiasi todella mielenkiinnolla(täältä Saksastakin) Olet värikäs ja valoisa persoona! :)

  t. Veera

  VastaaPoista
 21. Voi, olipas ihana kommentti! Kiitos Veera! =))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)