Paras idea on aina se, jonka saat herättyäsi vauhdikkaan bileillanjäljiltä..

14. lokakuuta 2013

Heräsin tänään 11:48, kampesin itseni sängystä ylös ja lyllersin koneelle. Pientä väsymystä ja käsien väpätystä oli havaittavissa viime yön jäljiltä.. Kahdeltatoista iski super idea lähteä maalle perheen luo, niinpä tein viiden minuutin pikapakkaamiset, sipaisin tukan ponihännälle ja jolkottelin pysäkille. Bussissa nautinnollinen aamupalahetki, - energiajuoma, sekä kolmioleipä - vaihtuvaa keltaista maisemaa hypnoottisesti tuijotellen. Soitin siskolle vasta puolessa välissä matkaa, että olen muuten tulossa!
Olo oli jotenkin ylipirteä. Muiden matkustajien iloksi hihittelinkin koko matkan.. Tiesin, että tästä tulee hyvä päivä.

Taru oli nähnyt paljon vaivaa ja koristellut juomalasit - pilttipurkit kunniaan - nauhoin ja kirjoittanut jokaisen vieraan nimen Dymolla kylkeen, jotta eivät menisi sekaisin illan edetessä ja kuplivan poksahdellessa.. Taitava rouva oli vääntänyt itselleen vielä upeat sulkakorviksetkin! Ei riitä, että hän on uskomattoman kaunis, hän on sen lisäksi vielä lahjakaskin.


Olin suunnitellut meneväni kuvaamaan vanhaa ränsistynyttä myllyä, jonka kuvittelin olevan nyt kauniiden keltaisten lehtien kehystämä, mutta paikalle päästyäni tajusin myöhästyneeni, sillä muutamien päivien takainen pakkasyö oli saanut viimeisetkin keltaiset lehdet putoamaan puista. Niinpä saatte nyt sitten ihastella haahuilevaa olemustani, kauniiden maisemien sijaan, ollos hyvä!

Kuvat Canon EOS 700D  + EF 50mm F1.4 USM

14 kommenttia :

 1. Mageet arskat! Mistäs tollasia saa?:)

  VastaaPoista
 2. Supertyylikkäänä oot ollu liikenteessä! Saako kysyä, mistä tuo ihana huivi ja harmaa paita on ostettu? :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuvat (ja upea sinä, tietenkin)! Näissä on jotain ihanaa kuulautta ja raikkautta, syystunnelman pystyy aistimaan tänne tylsään toimistoon asti :)

  VastaaPoista
 4. Huh, täällä on kanssa väsymys huipussaan, mutta oli kyllä sen arvoinen iltakin! ;) Ja ei saa kehua liikaa, tuun vielä itserakkaaksi vahingossa! :D :D NOT... Pus muru ja kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 5. ex-tempore reissut niitä parhaita just onkin! Ei ehdi stressata liikaa :) Ja niin kovin kaunis olet, ei näy bileilta kasvoilta !

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! Hyvä jos ei rapulainen näy. ;)

  VastaaPoista
 7. No sietäisit ollakin!! ;) Onneksi oli ma vielä vapaa, niin sain rauhassa keräillä voimia..

  VastaaPoista
 8. Kiitos Anna-Maria! Olen aivan rakastunut tuohon lainakameraan. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Saana! :)) Svetari 2nd day ja huivi Companys.

  VastaaPoista
 10. Ne on Aleksi13 pilipalit. Tykkään hurjasti peililinsseistä. :)

  VastaaPoista
 11. Musta jotenkin tuntuu, että olen kova toistamaan itseäni. Pitää alkaa kehittelemään uusia sanoa, joilla sut voi kehua maasta kuuhun ja aina takaisin. Siis oikeesti, säkö olet näissä kuvissa baari illan jälkeen? No en usso! Oletko sä nainen kuitenkin nukkunut Ruususen unta ja ollut juomatta kenties? ♥ Mikä Bella ♥

  VastaaPoista
 12. No aika vähin juomin mentiin, mutta kyllä siinä muutama siideri tuli kumottua illan aikana. :) Bobbi Brownin peitevoide piilottaa simmujen alta kaiken synkkyyden, joka piristää vähäsen nuhjuista olemusta. heh.
  Tänään on sitten vuorostaan silmät turvoksissa, kuin turpiin olisi saanut! Vuoroin vieraissa. :D

  VastaaPoista
 13. Toi nahkatakki on aivan täydellinen!! <3 Ja katselin ihan samanlaista paitaa vähän aikaa sitten Zarassa. Mietin tänään juuri, voinko laitta huomenna nahkatakin kanssa ylipolvensaappaat ja ehkä uskaltaudun, kun sunkin päällä näyttää noin hyvältä ;) Aivan mahtava blogi ja kaunis olet, liityin lukijaksesi! Käy kurkkaamassa blogini ja liity lukijakseni, mikäli tykkäät :)

  http://minna-rose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Voi kiitosta! Ihanasti piristit aamuani. <3 Tervetuloa! :)

  Takki oli löytö Zaran aleista ja paita on 2ND dayn.
  Tottakai uskallat! :D Sen jälkeen et haluakkaan laittaa enää muuta päälle, heh..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)