45 m2

6. marraskuuta 2013

Kävimme eilen katsomassa erästä kämppää tässä muutaman talon päässä. Asunto oli juuri rempattu, pinnat olivat valkoiset, olohuone johdatti suloiseen mini-keittiöön ja ikkunoita koristivat syvät ikkunalaudat, mutta vaikka kuinka olisin halunnut sanoa kyllä ja päästä tästä keuhkoja pusertavasta tunteesta, oli kämppä liian pieni. Mieheni ja minun lisäkseni meillä asustelee eräs runsaasti tilaa vaativa osapuoli. Tämä tilarohmu on kolme metriä leveä, kahden ja puolen metrin divaaniosan kera.
Koska kätisyys ei ole vaihdettava, sohva blokkaa väärän mallisessa asunnossa väylän muihin huoneisiin, emmekä haluaisi ylikään kiivetä.
Tänään heräsi kuitenkin pieni toiveen kipinä.Törmäsin erääseen vuokra-ilmoitukseen, jonka kuvissa koreili tähän mennessä kaunein selailemani vuokrakoti. Omistajakin vaikutti niin herttaiselta puhelimessa, että olen auttamatta hieman täpinöissä, vaikka järki komentaakin olemaan innostumatta liikaa..
Menemme katsomaan asuntoa huomenna illalla. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että koti olisi tarkoitettu meille. ♥Lisää haaveilua ja unelmakoteja pinterestissäni..

6 kommenttia :

 1. Täällä myös pidetään peukut pystyssä<3:)

  VastaaPoista
 2. Oi oi, kuulostaa täydelliseltä paikalta teille :) Toivottavasti saisitte ihanan kodin itsellenne :) Tiedän miltä tuntuu kun ei ole sitä "omaa paikkaa"..

  VastaaPoista
 3. Kovasti pidetään peukkuja, että täydellinen asunto löytyy ♥

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tärppää! Jos se tuntuu kodilta, sen täytyy olla tarkoitettu. :)

  VastaaPoista
 5. Varpaat ristissä täällä, että tärppäisi! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)