Hyvää huomenta täältä romumeren keskeltä!

1. joulukuuta 2013

"Käy pissalla, että mä voin pestä kylppärin!" Näinkin romanttisin komennoin alkoi aamu uudessa kodissa. Minä hihittelin väsymystäni, pohkeet krampissa ja mies marssi ees taas availlen laatikoita otsa kurtussa, etsien murokulhoja. Sen nyt tietää, että kun muuttopäivän jälkeen käyt läpi laatikoita, se mitä etsit löytyy vasta siitä viimeisestä mihin kurkkaat! Mies siinä nälkäisenä murahteli ja minä koikkelehdin pahvilootien lomassa kipeiden kinttujeni kanssa, kuin vastasyntynyt bambi konsanaan.
Näin viihdyttäviin maisemiin sain herätä tänään aamulla. Minä ♥ jätesäkit.

Herra sammui, kuin saunalyhty ennen puoltayötä. Aamusta asti tavaroiden retuuttaminen taisi vähän verottaa voimia. Kyllä siinä yhdeksän tunnin remuamisen jälleen meinasi itselläkin jo usko mennä.. Sänkyyn mönkiessä ajatus juoksi miljoonaa ja kuuntelinkin ohi ajavien autojen hurahduksia useamman tunnin ennen kuin nukkumatti humautti hiekkasäkeillään..


Meillä ei ole lainkaan lipastoja, rekkejä, tai muutakaan säilytystilaa, joten saamme pelailla lootien kanssa tetristä, kunnes pääsemme pyörähtämään huonekalukaupoilla. Tilan puutteen vuoksi jouduin luopumaan työpöydästäni, tuoleistani, sekä pikkuruisesta keittiönpöydästänikin, joten tarvetta todella on.

Nyt takaisin sorvin ääreen. Mahtavaa sunnuntaita muruset! :)

14 kommenttia :

 1. Ooo, hyvältä näyttää laatikoista huolimatta! :D

  Mahtavan ihanata joulukuun alkua :)

  VastaaPoista
 2. hehee, kiitos Ansku! ;)

  Ihanaa joulunodotusta sinnekin. :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä purkuoperaatioon! Uusi kotinne näyttää upealta. :)

  VastaaPoista
 4. Haha, perus, aina ensimmäisenä pitää uudessa kodissa virittää paikoilleen TELKKARI! :D

  VastaaPoista
 5. No miehelle se olin elintärkeä! ;) Onneksi on oma rakas tietokone..

  VastaaPoista
 6. ONNEA uuteen kotiin! <3 Stereot pauhaamaan ja purkuhommiin! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset ihana! Voin myöntää, että ei ole mennyt ihan niin kuin pitäisi. Koneellahan se päivä on mennyt rästitöitä tehden. ;)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea uuteen kotiin ♥ Onneksi teillä on nyt isoin takana päin :) Meillä vielä eessä. Muutama päivä pitäisi jaksaa ja sit lähdetään uuteen seikkailuun. Jännittää! Meilläkin tulee varmasti olemaan laatikkoelämää pitemmänkin aikaa, kun huonekaluja ei tosiaan ihan hirmuisesti ole, tila kun reippaasti tuplaantuu..

  VastaaPoista
 9. Kiitos ♥
  Juu, kyllä oli ihana, kun sai huokaista helpotuksesta! Meillä ei siis tosiaan ole mitään säilytystilaa, eikä edes naulakkoa. Keittiöstäkin puuttuu yläkaapit, joten pitää keksiä joku toinen ratkaisu tai jemma kaikille astioille, vaatteille, kengille jne. Siihen asti se on sitä laatikkoelämää, mutta eipä se niin vakavaa ole. Vaikka ehkä vähäsen haluaisin kaikki-mulle-heti-NYT ;)

  Tsemppiä muuttotouhuiluun! Ei muuta kuin pinterestiin kokoamaan haavelistaa huonekaluille ja muille romppeille. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)