No happy ending for you..

2. tammikuuta 2014

Loppusuoralla ollaan. Vielä kolme päivää lämmöstä nautiskelua, ennen kuin joudumme pakkaamaan laukut ja lähtemään kohti lentokenttää. Ei epäilystäkään siitä, että haluaisimmeko jäädä pidemmäksi aikaa. Nään jo sieluni silmin, kuinka herra joutuu lähdön tullen repimään minut irti palmupuusta, kun roikun siinä kynsin hampain. Reissu on ollut kokonaisuudessaan tosi mahtava, vaikka emme olekaan tehneet mitään suurempia. Kauniita maisemia voisi vaikka vain istua ja tuijotella tunteja kyllästymättä, mitä muuta tässä tarvitaankaan. Ruoka täällä on aivan loistavaa ja hedelmätkin ovat tuoreita, makeita ja vielä puoli-ilmaisia..

Olemme kurvailleet tukka hulmuten satoja kilsoja skootterilla pitkin poikin kurvikkaita teitä, käyneet tsekkailemassa useita rantoja ja haaveilleet omasta pienestä kodista täällä lämmössä.. Heti kun keksin, millä pystymme tienaamaan edes tonnin kuussa täältä käsin, voimme pakata kimpsumme, muuttaa tänne ja olla ruskeita ja ryppyisiä. :D


Teimme extempore pyörähdyksen banglaroadilla eilen iltasella, kahdestaan. Oli aluksi tosi outoa, kun lähes kaikki paikalliset lirkuttelevat ja ehdottelevat miehille avoimesti, vaikka vaimoke kulkisikin käsikynkässä. Parhain tapa reagoida, on vain nauraa.. Yksin iltasella kävellessä ukkelit eivät todellakaan saa hetkeäkään olla rauhassa, kun on joka askeleella jokin kaksi tai kolmijalkainen roikkumassa hihassa. Tästä syystä luulin, että phuket on paikka, jossa nainen on se, joka on kuin pelkkää ilmaa, mutta kyllä muut turistit pitävät siitä kyllä huolen, että seuraa riittää jos sitä haluaa..

Kävimme eilen parissa baarissa ottamassa oluet ja lopulta päädyimmekin hyvän musiikin siivittämän erääseen kuppilaan pyörimään tangoilla ja ottamaan pientä dance battlea vähän enemmän juopuneita aussimiehiä vastaan. Mikäs siinä. Hauskaa oli niin, että vatsalihaksiin sattui. Illan parhaat naurut sain, kun pari ujon oloista kiinalaista nuorta miestä tuli kysymään saako minulta "muita palveluita". No happy ending for you..

6 kommenttia :

 1. Aahahaa, teillä oli varmasti huippuhauska baari-ilta!

  Voi, olispa kyllä ihanaa, jos voisi muuttaa sinne lämpöön. Ehkä viimeistään sitten eläkepäivinä.. :>

  VastaaPoista
 2. Oli juu. ;) On se banglaroad vaan sellainen eläintarha, että kaikki on mahdollista..

  No kyllähän sitä mieluiten eläisi ja kokisi nyt, kun ei tiedä kuinka korkealle se eläkeikärajakin vielä nousee, mutta ehdottomasti viimeistään eläkepäivillä! ;)

  VastaaPoista
 3. Sukellusbisnes? :P Mä tosin lähtisin mieluummin johonkin Balille!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta ollaan jo pohdittu. :D Mies tosin on kuulemma enemmän snorklaus, kuin laitesukellus tyyppiä. ;) Balin haluaisin kyllä kokea, ehdottomasti. Veikkaan vaan, että se on enemmänkin biletyspaikka vai kuis?

  VastaaPoista
 5. Anteeksi näistä sadasta kommentista kerralla :D

  Mut iih, kuin ihania kuvia! Nainen, sä olet jumankekka niin järjettömän upea! Ja rohkeakin vielä! Tuo kuva sinusta, vau! Nyt en pysty parempaan. Siis vau!

  VastaaPoista
 6. Haha. Ihmettelinkin, että miten on tullut 11 kommenttia päivän aikana. :D hassu.

  No joskus sattuu sellaisia mielenhäiriöitä, että tulee tehtyä jotain normaalista poikkeavaa. ;) heh.
  Ja kiitos, olet ihana. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)