Vesileikkejä

4. tammikuuta 2014

Istun paradise beachilla varjon alla piilossa sateelta. Muut rantsulaiset ovat karanneet ravintolan katosten suojiin ja miekkonen on jossain kaloja bongailemassa. Tämä biitsi on muuten sellainen tissien luvattu maa, että kyllä miesten kelpaa.

Olimme eilen Liam singh rannalla snorklailemassa. Haimme scubasta räpylät, snorkkelit, sekä lasit - n. 2000 bahtia per hlö - ja lähdimme ajamaan pois patongilta, kohti Surinia. Korkealla vuorenrinteellä, kamalan jälkeen, tulee vasemmalla kyltti Liam singh. Alas rinnettä kulkee jyrkät betonirappuset, jotka vievät kauniiseen pieneen poukamaan.

En ollut koskaan aiemmin snorklaillut, joten hetki meni hörppiessä vettä ja haukkoessa happea. Tunsi olon tosi viehättäväksi, lasit huurussa huojuen, räpylöihin kompuroiden. :D
Ei tarvinnut montaa kymmentä minuuttia porskutella, kun keuhkot alkoivat jo hiipua. Yritin sitkeänä jatkaa ja mietin, että teen varmaan jotain väärin, kun suuhun pääsee aina hengittäessä suolavettä ja veden alla kuuluu outo pulputus. Kun herra jossain vaiheessa sitten kokeili meikäläisen vehkeitä, selvisi että kohdalleni olikin osunut viallinen snorkkeli ja minähän olin tietenkin itsepäisesti syljeskellyt litrakaupalla vettä, kun en halunnut luovuttaa.
Korallit olivat harmahtavia, joten niissä ei ollut paljoa ihasteltavaa, mutta niiden joukossa vipelsi kauniin värisiä kaloja, sekä simpukoita.
Miekkonen oli varoittanut koskemasta kiviin ja koralleihin, mutta enköhän rannalle takaisin kontatessani onnistunut aallon heilauttamana ottamaan tukea kivestä. Vasta hiekalle istuessani huomasin, että oikeasta kädestä valuu verta kyynärpäähän asti. Kävin äkkiä suihkuttelemassa haavan vedellä ja hipsin nöyränä ukkelia vastaan. Olin varma, että sieltä tulee bumerangina ivailevaan sävyyn "mähän varoitin", mutta vastaan kahlasikin hiljainen herra, molempia etusormiaan puristaen. :D

Olin nuorempana tosi kohelo ja kävinkin lääkärissä harva se viikko, joten olen tottunut siihen, että silloin tällöin sattuu.. SIlti muiden verta nähdessäni, muuttuu jalat spagetiksi ja joudun istumaan alas, kun alkaa päässä pyöriä.  Kivien pinnat ovat teräviä, kuin partaveitsi, joten haavaa ei edes huomaa, kunnes rupeaa punertamaan..
Nyt snorklailemaan. Ihanaa viikonloppua murut. <3

9 kommenttia :

 1. Toi eka kuva!! Aahhhhhhh..... ihana! Upeet, syvät värit siinä :) Voi että, teidän loma vaikuttaa kertakaikkisen ihanalta! Mahtavaa, että sait sun aurinko- & löhöloman viimein <3 Mut huiii, olkaa varovaisia haavojen kanssa. Työkaverille meinasi käydä huonosti. Tule pian kotiin sieltä <3 :)

  VastaaPoista
 2. Voiko Thaimaassa käyttää stringi- mallinalaosaa? Olemme lähdössä phukettiin ja ajattelin pakata mukaan laukkuun sellaisen... Omistatko itse yhtään stringi bikineitä ?

  VastaaPoista
 3. Voihan sitä käyttää ihan mitä tykkää. Itse en omista sen mallisia, vaan lempparit on sellaset puolet pakaroista peittävät mallit, ne takapuolen muotoa myötäilevät. :) Näin vuorokauden valvoneena ei tule nimeä mieleen.

  Kyllä ihmisillä näkyi niin stringejä, kuin kaikkea muutakin mahdollista, jopa muutamalla miehellä. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos. ♥ Oli kyllä ihana reissu. En olis lähtenyt kotiin sit millään. ;)

  Saiko jonkun pahan pöpösen vai? Meillä onneksi parantuneet ihan hyvin. Miehellä vähän hirmusemman näköiset, mutta onneksi desinfioitiin kunnolla!

  VastaaPoista
 5. Voi miten upeita kuvia! <3 Mullakin meni tuossa snorklauksessa tovi ennenkuin opin sen homman kunnolla tai edes joten kuten:D Ihastuin kyllä itse Thaimaaseen tosi paljon parisen vuotta sitten ja lähdetään nyt miehen ja pojan kanssa sinne kuukauden päästä uudestaan! Matkakuume vaan kasvaa näitä kuvia katsellessa!! 8)

  VastaaPoista
 6. Ooo. Onnekas! Oletteko kuinka pitkään? Se on kyllä niin ihana paikka.. Ihan nousee kylmätväreet, kun ajattelee. :)

  VastaaPoista
 7. Hihii, kivoja vesikuvia :) Oih, tää hylje kyllä kaipaa lämpimiä järviä kuollakseen. Kelpaisi kyllä lämmin merivesikin, mutta kun sellaisessa uinut pelkästään lapsena, ei muista paremmasta ;D Tuli hillitön kesänkaipuu!

  VastaaPoista
 8. Vaikka on lapsuudessa tuli reissattua, en silti muistanut miltä merivesi tuntuu, kun uiskentelin silloin AINA vain altaassa. :D Oli kyllä ihana kaltaiselleni vilukissalle tuo lämmin merivesi.. Suomessakaan en meinaa uskaltaa uimaan, kun on niin kylmää vettä!

  VastaaPoista
 9. Totta! :) Ollaan kaks viikkoa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)