Viuhahdus

21. toukokuuta 2014

Lompsin aamulla auringosta nautiskellen töölön kirjastolle. Puisto vihersi kuin viimeistä päivää, lämmin tuuli kutitteli ihoa ja linnut sirkutteli puissa. Suljin silmät, hengitin kevään tuoksua ja vain nautin siitä, ettei ollut minnekään kiire.
Päivä sujuikin viihtyisästi partsilla kirjan kera. Inferno on ollut eri tavalla koukuttava, edellisiin tunnetasolla vetoaviin kirjoihin verrattuna. Paljon höppeninkiä, järkeilyä, jännitystä ja historiaa. Jotain mitä en olisi ikinä itse tajunnut etsiä käsiini, mutta ainakin tähän mennessä ollut hyvinkin lukemisen arvoinen. Osaisin kuvitella rakastavani tämän tyylistä elokuvaa..


Hame - Boohoo / Toppi - Carlings / Sandaalit - Guess

Boohoon hamoset, ovat ilmeisesti suunniteltu vain mallimittaisille gasellisäärille, sillä helmalla oli pituutta vähintään kymmenisen senttiä extraa. Jouduinkin hilaamaan sitä vähän korkeammalle, kuin laki sallii.. Ompelukonetta odotellessa. ;)

12 kommenttia :

 1. Aivan ihania säitä onkin ollut nyt! Kelpaa viuhahdella. Oletko käsitellyt viimeaikoina kuvasi jotenkin eritavalla tai vaihtanut kamerakalustoa? Ihan kuin kuvissa olisi vähän erilainen sävymaailma tms. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ehkä just toi sama hame tulossa mun luo, tosin ihanan korallin sävysenä! Saas nähdä näkyykö siitä kuinka paljo läpi ja mahtuuko meikäläisen peba siihen :D

  VastaaPoista
 3. Waude miten upeana taas olet <3

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis kesä-Cami kuvissa esiintyykään! <3

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Elina. :)) Ihana vaihtaa vähän kesäisempiin tamineisiin!

  VastaaPoista
 6. No se on tosi joustavaa matskua, eiköhän sun pinkeä peppu mahdu. ;) Mitä kokoa tilasit?
  Laita linkkiä, jos pistät kuvaa siitä mekosta! Mulla on sama kirkkaanpunaisenakin.

  VastaaPoista
 7. Onko parempaan vai huonompaan suuntaan mennyt? ;)
  Kamera vaihtui tuossa alkuvuodesta, eli vanha pikkuinen pen vaihtui OM-D E-M5:seen. Asetusten säätö ja muokkaukset menee mielialojen ja päivien mukaan. :D

  VastaaPoista
 8. Tykkään, että nää asukuvat on tosi hyviä! Sulla on varmaan se 45mm käytössä näihin.. Näitä kuvien sävyjä just mietin, etteivät ihan suoraan kamerasta näytä olevan. Mulla menee myöskin kuvien muokkaus aina pikkasen mielialan ja käsillä olevien kuvien mukaan. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Maarit. :) Monesti nykyään lisään vain valoisuutta, mutta välillä tekee mieli jotain räväkämpää. ;)
  Kuvaan lähes aina 45mm. Ostoslistalla olisi kyllä uusi objektiivi, jolla olisi helpompi kuvailla sisätiloissa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)