wedding

13. toukokuuta 2014

Oli niin kova meininki lauantaina, että eilinen meni hyvin vahvasti peiton alle vapisten. Kamerakin oli saanut osansa juomista, sillä noutaessani yöllä tätä rakasta vempelettä pöydästämme, ui kamera olutlamikossa. Thank god - olympus on lujaa tekoa ja tahmaista ruutua lukuunottamatta se vaikuttaisi pelittävän vielä ihan normaalisti. :D

Häät olivat ehdottomasti upeimmat koskaan näkemäni, aivan kuin morsiainkin. Kun kirkon ovet avautuivat ja rakas ystävä lähti astelemaan kohti alttaria, silmät hehkuen onnea, tämän biisin soidessa taustalla - oli lähes mahdotonta pidätellä kyyneliä..Oli ihania ihmisiä, maailman suloisin aviopari, suussa sulavaa juustokakkua, tunteellisia puheita, paljon hyvää musiikkia, liian innokas dj - joka mm. halusi kanssani naimisiin - liikaa viiniä ja ikimuistoisia tanssimuuveja.

5 kommenttia :

 1. Oi, hääkausi alkakoon, mä niiiin rakastan häitä ja niiden tunnelmaa! Morsiamella oli kauniin keväinen kimppu -ja ihana marssimusiikki. :)

  VastaaPoista
 2. Samoin. Niin harvoin pääsee häihin, että nauttii kyllä jokaisesta hetkestä. :)

  VastaaPoista
 3. :') Voin vaan kuvitella miten kaunis morsian oli <3 :) Toi biisi on niiiiin ihana <3

  VastaaPoista
 4. Hän oli kyllä upea näky <3

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo laukku! Ja kuules nyt muistinkin, että mulla taitaa olla sen isosisko odottelemassa vielä viimeistä paikkaansa... Jouduin jättämään osan clutcheista vielä laatikkoon, koska vaatekaappi odottelee laukkuorganisointia.

  HEHEE :D

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)