black and yellow black and yellow black and yellow

6. kesäkuuta 2014

Olen huomannut, että nyt kun ruudun äärellä nyhjöttäminen ei ole enää pakollista, teen sitä tosi mielelläni. Kuvailuunkin ilmestyy jostain aivan eri tavalla aikaa - kun se ei ole välttämätöntä, se ei myöskään maistu puulta.

Oltiin tänään pelaamassa frisbeegolfia. Kävin joskus Tampere-aikoina joitain kertoja viskomassa ja olihan se ihan mukavaa puuhaa, varsinkin silloin, kun päihitti paljon enemmän pelanneet äijänköriläät.
Enää se ei tosin suju ihan yhtä kevyellä otteella, vaan olkapää tuntuu ennemminkin repeävän irti ja frisbee sinkoutuvan lähimpään loittonevaan takaraivoon. Pariin kertaan pelkäsin kolkkaavani jonkun puiston reunalla leikkivän lapsiraasun..


Kuvissa keltaiselta näyttävä crop top on luonnossa ennemminkin lime. Tykkäsin hurjasti sen piristävästä ilmeestä mustan kaverina. Oli jopa ihan yllättävän kotoisa olo, vaikka en yleensä noin räväköitä värejä harrastakaan. Satuin vielä törmäämään saman sävyiseen nahkaiseen clutchiin ja pelkään pahoin, että joudun viikonloppuna sen hakemaan.. Työkaverini oli herttainen ja lupasi lainata ompelukonettaan, että saan surruteltua hamosesta senttejä pois, ettei sen tarvitse enää kainaloista kiristää, eikä halkion olla haaroissa asti.

8 kommenttia :

 1. Aivan ihana asu ja blogi sulla! Alankin lueskelemaan :) Liityhän säkin mun lukijaksi jos et ole vielä :) Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos samoin kaunis. :) Minäpä jään sua stalkkaamaan..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Anskunen. <3 Voi kun tulisi äkkiä ne kesäkelit takaisin..

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)