I had wings once, and they were strong. But they were stolen from me.

15. kesäkuuta 2014


Käytiin eilen katsomassa Maleficent. Siskolla loppui työt vasta 18.45, eikä kumpikaan meistä hätähousuista ollut ehtinyt juuri syödä, joten kiireessä pizza hutiin, tasalta ruoka naaman eteen, runsaassa viidessä minuutissa napaan ja juoksujalkaa kinopalatsiin..
Elokuvan alku oli tosi heikosti toteutettu. Loppua kohden kyllä parani, mutta pakko todeta, että leffan parasta antia oli Angelina Jolie, näyttävine pusuhuulineen ja siihen se viehätys melkein jäikin.

Tänään heräiltiin yhdeksän jälkeen, käytiin tallustelemassa pitkin töölön rantaa nautiskellen auringosta, kunnes vastaan tuli houkutteleva grilliruoan tuoksu ja oli pakko kääntyä kotiinpäin pihvinkiilto silmissä..Päädyttin ristiin rastiin haahuiltuamme vatsat kurnien kisahallin kulmalle, jossa miehelle iski burgerihimo ja hypättiin sisään Gringos Locosiin. Meillä on ukkelin kanssa ravintoloissa tapana valita listalta muutama hyvä vaihtoehto, joista arvomme toisillemme sapuskat. Tulee useammin syötyä jotain, mihin ei ehkä itse olisi lopulta päätynyt. Vaikka olen aikalailla kaikkiruokainen, en ollut koskaan maistanut tonnikalaa, kuin sitä perus purkkiversiota, joten arpa osui tuna wrappiin. Muy bueno! Päällä oli Gaudilta viime kesänä saamani ihanan kevyt jumpsuit ja jalassa Zaran sandaalit..

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)