Kesäiltoja ja hattivatteja

5. kesäkuuta 2014

Viikko on ollut uuvuttava, sillä sitkeä flunssa on roikkunut riesana ja olenkin pari päivää sinnitellyt yksin puolikuntoisena. Onneksi alkaa vähitellen näkyä valoa tunnelin päässä ja enkä enää suunnittele ryöstäväni miehen astmalääke-arsenaalia..

Herra tuli tänään iltasella töihin vastaan ja kotimatkalla poikettiinkin reitiltä terassille, live musiikin houkuttelemana. Mammoilla oli jo kova meno ja tanssijalkakin näytti vähän vipattavan.
Puolisen tuntia terassilla naureskellen ja olo oli kuin uudesti syntyneellä. Menoa ei edes haitannut totaalisesti yllättänyt vesisade..

 Näytin valkoisessa rimpsutopissani ihan hattivatilta..

5 kommenttia :

 1. Ihana kun bloggaat taas bloggerissa! Tosi miellyttävä myös tää ulkoasu!

  VastaaPoista
 2. Hmm, kävin jättämässä tähän postaukseen kommentin, muttei se ei näy. Toivottavasti kommentit eivät huku jonnekkin! Asiani oli ihan niin yksinkertainen, että ihana kun bloggaat taas täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttien valvonta on päällä ja olin ihan unohtanut, että saapunut kommentti ei näykään bloggerissa samoin kuin wordpressissä. En siis tajunnut edes saaneeni kommentteja. ;) Blondi mikä blondi.

   Kiva, että löysit tien tänne. ♥

   Poista
 3. Hitsit kun en ole pitkään aikaan ehtinyt lukea muiden blogeja, mutta nyt kun kommentoit minun tontille niin kävin täällä sinun blogissasi. Niin ihania kuvia ja hyvinkirjoitettua tekstiä! :) Keep up the good work kaunokainen:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)