kuukauden kosmetiikkalemppari

6. kesäkuuta 2014

Viimeisen livboxini yllättäjätuote oli dermalogican skinperfect primer. Tökötti jättää ihanan silkkisen kuulaan pinnan, antaen todella kevyen ja luonnollisen sävyn iholle, kuin olisit oleskellut päivän auringossa.
Olen e-pillereiden vaihdoin myötä saanut tänä keväänä kasvoihini sellaisen rasitteen, kuin maksaläiskä, - taisin juuri vanheta parikymmentä vuotta - joten olen enemmän kuin kiitollinen tuotteen 30 suojakertoimelle. Vapaapäivänäni levitin tuotetta sellaisenaan kasvoilleni ja jätin meikkipohjankin laittamatta. Se antoi itsessään jo tosi freesin ja tasaisen näköisen lopputuloksen, vaikka onkin koostumukseltaan super ohut ja helposti levittyvä..


Olen muuten pian vuodenpäivät käyttänyt paria Duin huipputuotetta, joista voin nyt ajan kanssa testaamisen jälkeen sanoa, että en olisi uskonut, että jollain tökötillä voisi saada ihoa niin hyvin siloitettua.. Arven pohjat kohonneet huomattavasti ja iho on tasaisempi. :) Omat putelit alkavat olla jo niin raihnaisessa kunnossa, että palaan asiaan kuvien ja yksityiskohtien kera, kun saan ostettua uudet purnukat.

2 kommenttia :

  1. Ah! Mä en oo vielä ehtinyt testata, mutta pitääkin pikimmiten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on miehekäs tuoksu, joka on ainoa miinus muuten niin huikeassa tuotteessa. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)