LAUNDRY TODAY or NAKED TOMORROW

29. kesäkuuta 2014

"Mitä suunnitelmia sulla on perjantaille? Ajattelin, että voitaisiin pistää teidän huusholli hyrskynmyrskyn, jynssätä teidän vessa, ostaa jotain ihanan tuoksuista huuhteluainetta ja pestä vähän pyykkiä. Voisin tuoda moppia ja mikrokuituliinaakin."

Äitini on joskus vähän liiankin energinen tapaus. Tekemisen puutteen iskiessä hän käyttää sen siivoamiseen - tällä kertaa meidän kodin. Valitettavasti en ole perinyt tätä piirrettä sitten laisinkaan.
Emme ole miehen kanssa mitään siivousintoilijoita. Itseasiassa tiskaaminen on yksi kamalimmista pakollisista kotiaskareista mitä tiedän! Imurointi nyt menee vielä siinä missä pyykinpesukin.  Laundry today or naked tomorrow. Vessa on miehen reviiriä, olohuone ja makkari meikäläisen. Suurin sotku syntyykin vaatteista sekä tiskeistä, sillä pahin tapani on ripotella rytkyjä ympäri kotia. Rintaliivejä roikkuu ovenkahvoissa ja makuuhuoneen tuoli on valloitettu vaatekasalla. Mies taas vastapainoksi jättää astiat sinne, missä syö - oli se sitten pelipöytä tai sohvankulma. Suuria mustia parittomia sukkia tuntuu myös kasvavan ajoittain niin olohuoneessa, kuin eteisessäkin..

Siivoaminen yksin ei yleensä hirveästi houkuta, ellen sitten ole tosi pahalla tuulella. Silloin se menee lähes raivolla ja käytän sen ajan hyväksi, kun riemua riittää. Hyvässä seurassa siivoaminen kävi lähes leikiten.
Kun toinen puhkui energiaa ja touhusi ympäriinsä kuin viitapiru, riitti itselläkin fiilistä heilua rätti kädessä. Pitäisi varmaan ruveta järjestämään jotain siivoustalkoita kerran viikkoon.
Nyt kun on imuroitu, tiskattu, jynssätty ja puunattu, kehtaa ehkä kutsua jonkun kyläänkin.. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)