ombre nails

12. kesäkuuta 2014

Kesäisin tulee aina kausi, kun innostun liukuvärjätyistä sorbettikynsistä. Talvisin synkistellessä jätän suosiolla pirteät värit kaappiin, joten arskan lämmittäessä on ihana taas lyödä lekkeriksi ja leikitellä kesäisillä sävyillä..
Eilisissä kuvissa jo vilahtikin nuo nakkisormet.


Kirkas neonoranssi on Color Clubin electric sunset, yksi eniten käytetyistä lempparilakoistani. Vaalean keltainen, herkullinen Barcelonan tuliainen, Kiko 355.
Vedin molemmista lakoista rannut vierekkäin ja sekoitin keskeltä värit yhteen. Töpöttämiseen käytin tavallista sileäpintaista meikkisientä, jolla painelin lakan kynsille. Halusin kirkkaamman lopputuloksen, joten lakan kuivuttua töpöttelin vielä toisen kerroksen.

Lopuksi vielä viimeistely Essien good to go-pikakuivattajalla ja tadaa. Tuolta ne näyttivät vielä ennen illan pelejä..

Joudun tänään legotohtorille hammaskivenpoistoon. Olen pitkittänyt sitä jo liian monta viikkoa, joten nyt on vain pakko uskaltaa, etten pitkällä tähtäimellä pissi omiin muroihini. Invisalignin takia pitäisi käydä kolmen kuukauden välein, yyh.. Pelkään sitä kidutusta niin paljon, että lahjukseksi itselleni, varasin Dui Clinicille ajan kasvohoitoon.. Hoidetaan ikävät pakolliset asiat ensin alta pois ja sitten pääsee totaalisesti rentoutumaan, pärstä puuduksissa.

6 kommenttia :

 1. Hienot!
  Olen itse tehnyt tuon liukuvärjäyksen vähän eri tavalla. Ensin pohjalle toista lakkaa. Sitten kaadan pienen määrän foliolle toista lakkaa ja sitten sienellä liukuvärjäys kynnen kärjestä alaspäin. Ihan hyvin menee noinkin. Onnistui jopa ensi kerralla, pitikin kokeilla uudelleen, mutta en ole saanut aikaiseksi.
  Niitä on vaikka millaisia hienoa kikkoja kynsille. Osa vaikuttaa helpoilta, mutta tuloksena voi olla esim. täysin sotketut sormet ja osa keittiötä. Grr.
  Miten muuten se kasvohoito helpottaa hammaskivenpoistoa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silläkin tekniikalla olen kokeillut, mutta tämä on ehdottomasti se mieluisin ja blondivarmin tapa.

   Kyllä se helpotti! Kun tiesi, että pian saa rentoutua, kun hetken sietää kipua ja kidutusta. ;) Oli muuten aivan ihana hammashoitaja..

   Poista
 2. Hieno sävy ihan kuin auringonlasku

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet <3 Oot taituri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koska meillä on viinitreffit, että päästään laittelemaan kynsiä? ;) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)