Summer nails

17. kesäkuuta 2014

Työpäivät 2/4 takana! Edessä vielä viimeinen rykäys, pari yhdeksän tunnin päivää, jonka jälkeen pääsen mökille juhannusta viettelemään. Tilasin itselleni tätä iloista rellestäjien kesäjuhlaa varten kellohelmaisen kukkamekon ja minähän pistän sen päälle vaikka tulisi vettä vaakatasossa! :D Onneksi terassilla on katos, jonka alla voi rauhassa humpata villasukat jalassa, kärtsätä makkaraa ja kuunnella, kun vesipisarat rummuttaa tahtia. Vilukissan ei välttämättä tarvitse kelin armoilla savusaunaankaan raahautua, kun sisäsaunakin pelittää jo vallan mainiosti.

Aiempi liukuvärjäys alkoi jo olla niin rähjäisen näköinen, että jouduin töissä piilottelemaan räpylöitäni, joten piti ensisijaisesti kotiin tultua pistää tyngät kuntoon.. Liukuväri on siitä kiva, että se ei näytä kovin kömpelöltä lyhyemmissäkään kynsissä.


Halusin selkeämpää kontrastia, joten arvoin puteleiden joukosta Face Stockholmin kirkaan karkkipinkin #33, sekä kaveriksi Trindin valkoisen cc103.
 

Töpöttelin jälleen kaksi kerrosta, että saisin väristä intensiivisemmän. Kamera oli kuitenkin toista mieltä.

5 kommenttia :

 1. Niin siis MITEN sä tä teit??? :D

  VastaaPoista
 2. Taisi tulla kirjoitusvirhe, eli TÄN piti kirjoittaa..mitä lie kirjoitin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedä kahdella eri värisellä lakalla paksut rannut vierekkäin, sekoita keskeltä yhteen, että saat "liukuvan" efektin, ota meikkisieni ja painele alustalta valmis liukuväri kynnelle. ;)
   Jos et saanut selostuksesta selvää, kurkkaa :D http://www.pinterest.com/pin/49821139598392469/

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Haa. Pitääkin tällä tekniikalla nyt oikeasti kokeilla. Kynnet ovat kerrankin sen pituiset, että lakkaa voi taas laittaa. Tosin tämän kirjoitettuani, kohta kuuluu varmaan *naps*. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)