Hello little one

2. heinäkuuta 2014

Huomasin eilen, että odottamisen takia otettiin vähän takkiin reissuplääneissä, sillä tarjolla ei ollut enään suoria lentoja Napoliin. Ainoaksi vaihtoehdoksi jääkin ilmeisesti lentää Roomaan ja ottaa sieltä juna Napoliin, josta sitten bussi tai hyvällä onnella ystävän kyyti Sorrenttoon. Kahdestaan se ei tule olemaan niin raskasta, kuin mahdollisesti yksin takaisinpäin tullessa. Ellen ota kokemuksen kannalta ja liftaa..
Rooman kautta reissaaminen tekee kuitenkin suunnilleen nelisen tuntia matkaan lisää. Jos edellistä tyttöjenreissua on muisteleminen, tulen todennäköisesti jäämään paluulennolta. :D

Pakattuani kesäromppeet syvälle kaapin uumeniin, en ole juuri malttanut suoda ajatustakaan pukeutumiselle. Vaikka vanhoilla mukavuusrytkyillä vipelletään menemään, on mukana jotain uutta, söpöä ja pientä piristämässä.


Olen tykännyt hurjasti MKn jet set crossbodysta - ehkä liikaakin, kun välillä tuntuu, ettei mitään muuta malttaisi kanniskellakaan.. Suurin syy tähän on sen pitkä hihna. Kun kerran pääsee crossbodyn makuun ja tajuaa, että voi huidella menemään molemmat kädet vapaana heiluen, ei tee mieli palata tavalliseen olalla roikkuvaan malliin.
Ihastuin tähän Tory Burchin pikkuiseen crossbodyyn, eikä se millään jättänyt mielenrauhaa..
Siinä se nyt sitten keikkuu. Se on aavistuksen tilavampi, kuin MK, siinä on tupsua ja tilpehööriä, sopivaa rentoutta ja sitä jotain.
Samaista laukkua oli myös kauniina oranssipunaisena versiona, mutta oli pakko olla realisti. Pelkkä punainen jäisi kovin vähälle käytölle ja olisi surku jättää se koristeeksi kaappiin. Mustan lisäksi voisi toki värikkäänkin ottaa. ;)

5 kommenttia :

 1. Rooman kentältä pääsee tosi kätevästi Terminin juna-asemalle Leonardo Express-junalla, joka kulkee puolen tunnin välein. Terministä Napoliin on monta eri junavaihtoehtoa, joista nopein kestää vain 1 h 10 min, suosittelen ehdottomasti sitä. Lippu Napoliin kannattaa ostaa etukäteen netistä tai vasta Terministä. Itse erehdyin ostamaan lentokentältä ja pyysin lipun "seuraavaan nopeimpaan junaan" ja sain lipun monen tunnin päästä lähtevään hitaaseen junaan ja vielä ylihintaan. Onneksi lipun vaihto onnistui Terminissä (tietysti vasta hirvittävän säädön jälkeen, jonka aikana lipunmyyjäkin päivitteli, että "what's wrong with this country, this used to be a nice place"). Myös taksien kanssa kannattaa pysyä skarppina, koska esim. etukäteen sovitun, muutaman kilometrin mittaisen taksimatkan hinta voi hyvin muuttua matkan päätteeksi "fifTEEN" eurosta "fifTY" euroon ja siinä voi yksinäisenä naisena olla vähän pulassa raivopäisen italialaisen taksikuskisedän edessä. Parempi kun sopii heti aluksi, että mittarilla ajetaan, jos se ei käy kuskille, niin sitten ei mene kyytiin. Ovat myös mestareita keksimään syitä, miksi matka maksaa kuitenkin enemmän mitä mittari näyttää. Milloin on niin paljon matkatavaraa, milloin pyhäpäivä, milloin ruuhka-aika jne jne... Ja juna-asemilla on paljon "avuliaita" nuoria, jotka mielellään tulevat lippuautomaateille avustamaan lipun ostossa ja vaativat sitten lopuksi rahaa. Ovat muuten TOSI sinnikkäitä. Joten ne kannattaa toivottaa hevonkuuseen heti alkuunsa. Mutta kaikesta tästä huolimatta, Napolinlahden alue on uskomattoman kaunista ja kaiken sen vaivan arvoista ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Nyt vasta tajusin, et mikä on puuttunu mun blogilistalta. Se on sun blogi. Se ei päivity, ainakaan mulla, ni en muista käydä täällä kurkistelemassa. Onkohan muilla samiha ongelmia?
  Mut nyt kun muistin, selaan kyllä taas taaksepäin, siihen mihin jäin.;)
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Kyselit Instagramissa siitä miltä se kukkakaali-porkkanapohjainen pizza maistui, niin mulla on blogissa ainakin muutama ohje tohon kukkakaali ja kukkakaali-porkkanapizzaan jos kiinnostaa katsoa: http://imlacking.blogspot.fi/search/label/pizza

  Toi takki on kyllä todella upea ja muutenkin tykkään asusta.

  VastaaPoista
 4. No jopas on ihana tuo laukku ja sinä tietenkin myös. :P MKn jet set crossbody on ollut mullakin kovassa käytössä ja se on ehdottomasti yksi eniten käyttämistäni laukuista. Vaikka välillä kyllä toivoisin, että siihen mahtuisi vähän enemmän tavaraa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)