Autumn outfit

22. elokuuta 2014

Usean kuukauden tauon jälkeen tuntui hassulta vetää paksua sukkaa jalkaan ja lämmintä neuletta ylle. Lähdettiin keskiviikkona aamulla ennen sianpieremää Tallinnaan ostoksille - tuuli tuiversi ja askel keinuu vähän edelleen. Sisko tyhjensi koko Rocca al Maren ja Viru keskukseen siirtyessä tehtiin meikäläisellekin viime minuuteilla pari löytöä. :)

Olen tässä viikon aikana painiskellut itseni kanssa, lähteäkö reissuun vielä viikoksi, vaiko tuhlata matkakassa talvitamineisiin ja vuorautua toppauksiin leukaa myöden seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi. Vielä en ole saanut lahjottua ketään hullua matkaseuraksi, joten saisin lähteä taas ihan yksikseni, mutta tuo itsestään ilmoitteleva tulivuori jarruttaa vähän suunnitelmia.

Kengät - Vic / Poncho - Massimo Dutti / Pökät - River Island / Arskat - Stradivarius
Tuon harmaan ponchon nähtyäni jo aloin himoita siroja, matalakorkoisia ylipolvensaappaita.. On se kumma juttu, miten lompakkoa tyhjentäessä se ostoslista tuntuu vain kasvavan.
Epäilen vahvasti tuon kohoavan yhdeksi eniten käytetyimmäksi vaatekappaleekseni ilmojen viiletessä. Yläosissa tämänhetkinen fiilis kun tuntuu olevan "mitä löysempi, sen parempi".
River Islandin makkarankuoripökät oli heti rakkautta ensisilmäyksellä. Näissä oli heti sellaista housumaista jämäkkyyttä, joka muista sovittamistani malleista oli aina jäänyt uupumaan.

3 kommenttia :

 1. Oih, Tallinnan ostosreissut. Ovat ihan parhautta. :)
  Nuo makkarakuorihousut ovat upeat!
  Katsoin tuota suunseutuasi, ihan kuin jotain muutosta olisi näkyvissä! Kuinka sillä rintamalla menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja pieniä arjesta poikkeavia reissuja. Jotenkin on avoimemmalla mielinkin, kun pääsee uusiin ja vähemmän tuttuihin liikkeisiin pyörimään. :)

   Suussa oli näiden kuvien aikaan tuo oikomiskoje, siksi näyttää niin ulkonevalta tuo turpavärkki! :D Useimmiten otan kuviin pois juuri siksi, koska se kohottaa suuta niin paljon. Hampaat liikkuneet runsaasti, mutta vielä on projektia puolet jäljellä. Laittelen kyllä kuvia, kun ollaan loppusuoralla oikomisen kanssa.

   Poista
 2. Eiiii! Kun mielestä nimenomaan näytti siltä, että suussa ei ole mitään ja suppu (joka oli oikeastaan äärimmäisen soma) on normalisoitunut. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)