Hymyjä ja uitettuja rottia..

23. elokuuta 2014


Noin kymmenen minuuttia kuvan ottamisen jälkeen taivas repesi ja juostiin autoon litimärkinä nauraen, kaatosateen lyödessä tahtia. Meillä oli private pukuhuone mukana metsätiellä, pakettiauton perä nimittäin toimi kätevästi vaatteiden vaihtopaikkana.
Rakastuin noihin Gaudin vahapintaisiin pökiin. Aivan loistavat varsinkin kaikkien pehmeiden ja pörröisten neuleiden kanssa, koska ei tarvitse pelätä, että housut näyttäisi siltä, kuin olisi karannut eläintarhasta.
Kuva liittyy Gaudin yhteistyöprojektiin. Miekkosen kanssa kuvattiin ensimmäisen kerran raakana. Muokkaukset mahdollista viedä kyllä aivan uusiin ulottuvuuksiin halutessaan! Pimeän tai vähän ylivalottuneen kuvankin saa eri tavalla pelastettua, joka oli iloinen ylläri. Sitä tarvitaan tuossa kuukauden päästä, kun alkaa jokaisen bloggaajan painajainen, pimeys. Enää ei ole paluuta vanhaan. :)

Aiemmin jo kyseltiinkin, että miten oikomisprosessi etenee.. Puolessa välissä ollaan jo - toivottavasti. Invisalign on ollut aivan loistava vempele, koska sen saa pois suusta syödessään, pestessään legot tai lähtiessään viihteelle. Se on huomaamattomampi, kuin tavalliset raudat, mutta huono puoli on se, ettei eteen ole osunut vielä yhtään ihmistä joka tietäisi mitkä ne on. Siksipä silloin tällöin ne huomatessaan ihmiset jäävät tuijottamaan aivan eri tavalla, kuin kyse olisi vähintäänkin jostain kolmannesta kädestä. :D Yleensä vasta parin siiderin jälkeen joku uskaltaa tulla kysymään mistä on kysymys. Ne muistuttavat huomattavasti hampaidenvalkaisuliuskoja, joka onkin yleisin veikkaus.
Voin kuitenkin näin puolen vuoden kokemuksella suositella lämpimästi, mikäli omassa hymyssä on jotain mitä haluaisi korjata.. 

2 kommenttia :

  1. Oot niin kaunis kun hymyilet - lisää näitä tällaisia auringonpaistekuvia, kitoos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru. Kun saan oikomishoidon päätökseen, niin eiköhän niitä hirnumiskuvia tule useamminkin. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)