Napoli - Italy

8. elokuuta 2014

Kuuma ilma puskee sisään verhon takaa.. Jostain kuuluu käheä jodlaava laulu, autot tööttäilevät, kevyt tuulenvire heiluttelee hiuksia. Edessä avautuu näkymä tasakattoisille ränsistyneille taloille, jotka kohoavat rinteellä, kuin jättimäiset betoniportaat. Niiden parvekkeiden kiemuraisista metallikaiteista ja rapistuneista ikkunaluukuista näkee niiden olleen joskus kauniita.

Istumme siskoni ja lapsuudenkaverimme kanssa hänen  parvekkeellaan, Napolin sydämessä.On hauska ajatella, että viimeisistä yhteisistä hetkistämme on jo nelisentoista vuotta. Nyt sitä istutaan yhdessä saapasmaassa ja lapataan suuhun erilaisia juustoja, sekä herkullisia tapaksia.
Saavuimme Napoliin eilen yöllä - tajusin nukahtaneeni, kun heräsin otsani iskiessä oveen kovassa kurvissa - että pääsisimme aamulla hakemaan siskoni kentältä.. Koko viikko on kulunut Sorrentossa, Villassa suurella porukalla. Yksi paikallisista on dj, joten olemme kaikki päivät lähes asuneet altaalla, fiilistellen musiikkia, aurinkoa ja tehneet toisillemme källejä.
Huvilassa ei ole lainkaan nettiä, eikä tosin juuri kuuluvuuttakaan, joten olen saanut hyvällä omallatunnolla ottaa lepoa, käristää nahkaa ja polskia altaassa. Pastaa on tullut mässättyä joka ilta, joten taidan tulla kaksinverroin rakastettavampana takaisin.

2 kommenttia :

  1. Oh my. Sorrento on ihana. Vain kerran käyneenä mieli kyllä halajaisi takaisin vielä joskus.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa täydelliseltä lomalta <3 Upeita maisemia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)