Kotikolonen

10. syyskuuta 2014

Torkuttelin aamulla pitkään - miehen huudellessa heipat ovelta, käänsin vielä kylkeä ja jatkoin unia, vaikka taskussa poltteleekin vastikään ostettu kolmen kuukauden salikortti.. Ehkä ne istumalihakset ei kasva siellä sängynpohjalla makoillen, vaikka kuinka salikortin omistaisikin..
Näin muuten unta, että kerroin eräälle riehuvalle rouvalle opiskelevani psykologiaa ja ettei narsismi ollut minulle tuntematon käsite. :D

Ihanaa, aurinko kurkistelee ikkunasta. Meidän pikkuisessa kotikolosessakin on kerrankin valoisampaa.. Sunnuntaina pistin energiahuuruissani huushollin taas järjestykseen.

Yhtenä päivänä meinasin vanhasta tottumuksesta heittää juustosiivun lattialle. Ilmeisesti alitajunta yrittää viestittää, että täältä puuttuu pieni nelijalkainen pusukone tai sitten kyseessä on se ikuinen hauvavauvakuume. Onneksi tähän asuntoon ei saa ottaa lemmikkejä, niin en voi pahimpaan kaipuuseen kidnapata naapurin hurttaa.

4 kommenttia :

 1. Kyllä on sinullakin kaunis koti <3 Ihana kun jätit kommenttia. Olet hurjan kaunis ja kuvasi ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura. :) Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Moi,

  mikäköhän on tuo ihana maalin sävy makuuhuoneen seinässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuules mitään hajua. Meillä taitaa olla maalipurkki tallessa kellarikomerossa. Yritän muistaa käydä kurkkaamassa sen joku pvä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)