Mitä syksy tuo tullessaan.

7. syyskuuta 2014

Hetki alkaa olla käsillä, joten pääsen vihdoin kertomaan vähän tarkemmin mitä on tulossa.
Sain viime talvena mahtavan tilaisuuden päästä kokoamaan oman nimikkomalliston Gaudin syksy-talvimalliston lemppareistani.
Vaikka olen henkeen ja vereen kesäimmeinen, muistan harmitelleeni sillä hetkellä, että kesä on vielä välissä. En vain olisi malttanut odottaa.
Värimaailmaksi valikoitui silloin syksyn iänikuisia lemppareitani mustaa, harmaata ja väripilkuksi ripaus burgundya. Linjakkaita leikkauksia, klassisia neuletakkeja, vahapintaa, pitsisiä yksityiskohtia, tekonahkaa, pehmeitä neuleita ja klassikkoja pienellä twistillä.

Kirjoittelin aiemmin hilpeästä kuvausreissustamme Kirsin kanssa. Olin hänen kameransa tähtäimessä palloilemassa ensimmäisen kerran jo vuonna 2012, - yritän hiljalleen palautella vanhoja tekstejä paikoilleen - joten tiesin, että hänellä taitoa riittää, mutta silti olin otettu, kuinka tunnelmallisia kuvia hän saikaan taas aikaan. Mitäpä pienestä vesisateesta..

En voi tarpeeksi hehkuttaa noita vahapintaisia mustia pökiä, sekä tuota ensimmäisissä kuvissa vilahtavaa ryhdikästä mustaa takkia. Rakastan sen leikkauksia. 

Vaatteita pääset ihastelemaan ja sovittamaan ympäri Suomea, sillä yhteistyömallistoa tarjoaa mm. Porvoossa Cisar, Salossa Marttila, Ruskossa Loviisan Aitta, Lahdessa Marimari, Kuopiossa Sharon, kajaanissa Chicret ja Oulussa Vima. Tuotteita saatavilla myös muilta Gaudin jälleenmyyjiltä.

Siispä nämä seuraavat pari kuukautta tulee heitettyä Hannan kanssa muutamaan otteeseen rallia ympäri ämpäri kotimaata, ihastellen upeita putiikkeja, vietellen asiakasiltoja, sekä somistellen näyteikkunoita.
Vähän jo jänskättää. :)

Yhteistyössä Gaudin kanssa.

12 kommenttia :

 1. Hieno yhteistyökuvio, onneksi olkoon! :) Sietääkin olla innoissaan :) Tuo takki on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Laura. :) Eikö olekin! Ja se on vielä ihanan lämpöinen, kun se on villaa..

   Poista
 2. Te ootte Kipan kanssa kyllä loistotiimi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ainakaan naurua puutu. :D ♥

   Poista
 3. Siis uskomattomasti nämä kuvat hämää. Näyttää jälleen, että sulla jalkoja kaksi metriä ja pituudeksi arvioisin taas sellaista 180 cm about. :D Tämähän on siis pelkästään hyvä asia tietysti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mukavaa jos saa 13cm lisäpituutta kuvilla. ;) Kun ei ole pohkeita suotu, niin hammastikut jatkuu nilkasta polveen, katkomatta linjaa. :D

   Poista
 4. Ihana tunnelma, missä tuo lokaatio on?

  VastaaPoista
 5. Vauh! Kerrassaan upeita, henkeäsalpaavia kuvia ♥ Olet niin upea ja Kirsi niin taitava♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)