my shopping cravings

19. syyskuuta 2014

Välillä tulee niitä aikoja, kun tuntuu ettei kaupoista löydy juuri mitään osteltavaa, vaikka kuinka hakemalla hakisi. Sitten ajoittain iskee yleensä kuukauden pari kestävä kausi, jolloin ostoslistalle tuntuu kertyvän päivittäin triplana niitä "tarpeita" ja yrittää välttää kauppoja, kuin ruttoa, ettei vain sortuisi, koska on valitettavasti ajoittain pakko-saada-mulle-heti-nyt- ihminen. Tällä hetkellä mennään juuri jälkimmäistä kautta, enkä tiedä miten päin olisin, kun samalla yrittän hillitä itseäni ja samalla panikoin sitä että koot loppuvat ellen äkkiä heti nyt osta! :D

shopping cravings


Yritin vähän karsia haaveitani ja kokosi tämän hetken himotuimmat kollaasin.

Poolot - ne on takaisin ja voi kuinka tykkään! Hihaton poolokauluksinen paita, sekä mekko olisi haaveissa, mustana tietenkin. Ajaton, tyylikäs ja simppeli vaatekappale, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan, asusteita vaihtamalla.

Maiharit - Oijoi. En olisi ihan heti uskonut himoitsevani näitä pillikinttuihin, mutta kun liukkaat kelit on tulossa, niin eihän sitä pääse pian eteenpäin ilman kunnon traktoripohjaa! ;) Löysin tavallisiin muhkuihin verrattuna jo tosi kivan siron mallinkin..

Karvaliivi - Kyllä. Jakaa mielipiteitä. Toiset eivät voi sietää, eivätkä hyväksy muidenkaan yllä, mutta en voi sille mitään, että rakastan turkiksia. Tunnen ajoittain asiasta morkkista, mutta jokaisella on oikeus käyttää mitä tykkää, jos vain itsetunto antaa myöden..

Lätsä - Haluaisin ostaa lähes kaikissa muodoissa, niin mustana, harmaana, kuin viininpunaisenakin!

Aurinkorillit - Olen kissamaisten arskojen lisäksi lämmennyt pyöreille laseille. Mitä pyöreämpi, sen parempi. Kivaa vaihtelua iänikuisille aviatoreille..

Laukku - pikkulaukkuja löytyypi, mutta isommat laukkuni alkavat hiljalleen sanoa itseään irti, joten kaipaisin uutta, keskikokoista arkilaukkua, jonka saisi vähintään olalle. Valitettavasti tämänhetkisellä budjetillani saan joko pelkän laukun, tai sitten nuo kaikki muut himoitsemani..

Mitäs teidän himotuslistalta löytyy? :)

6 kommenttia :

 1. Turkiksia. :( Mun mielestä on kamala ajatus, että jonkun pitää kuolla, jotta näyttäisi hyvälle. Tekoturkiksiakin on! Itse vältän myös aitoa nahkaa samasta syystä.
  Eikös sulla on jo tuollainen hattu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kantasi, mutta myönnän katsovani itse asiaa vähän eri kantilta. Luulen, että se mihin on lapsuudessa tottunut, myös muokkaa osittain sitä omaa mieltymystä.. :) Kun perheessä näkee turkiksia, sekä nahkatakkeja-, sekä kenkiä, sen omaksuu..
   Itse suosin aina nahkaisia kenkiä, sekä laukkuja, koska ne kestävät käyttöä vuosia. ;)
   Mielestäni jokainen saa kuitenkin tallata omalla tavallaan, valita omat materiaalinsa, tiensä, sekä elämäntapansa ja hyvä niin.

   Mun hattu on ihan erilainen! hihii. Ainakin vähäsen.

   Poista
 2. Mielessä pyörii ruskeat buutsit ja mustat saappaat. Mut ku haluisin ne nahkasina, joten, no money no funny :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti nahkaisina, koska nehän kestää ikuisuuden, kun hyvin hoitaa! :) Parempi maksaa laadusta, koska ne maksaa itsensä takaisin vielä kymmeneen kertaan. Suosittelen alennusmyyntejä. Esim. asokselta olen bongannut välillä nahkasaappaita jopa 50 eurolla.

   Poista
 3. Mä voisin niin ottaa noi kännykuoret :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin googletella vastaavaa omaan samsungiini, mutta piru vie, ei löytynyt! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)