Seuraava etappi..

25. syyskuuta 2014Olen aina ennen ahdistunut syksyllä, lehtien alkaessa kellertää ja hengityksen alkaessa höyrytä kylmää ulkoilmaa vasten.. Olen aina ajatellut surren, mitä kaikkea ihanaa on nyt takana, en sitä mitä upeaa on vielä edessä.
Kesän aikana olen oppinut itsestäni enemmän, kuin koskaan aiemmin. Olen saanut itsevarmuutta, alkanut asettaa itselleni ensimmäistä kertaa elämässäni selkeitä tavoitteita ja opetellut ajattelemaan positiivisemmin. Kun aloin uskoa siihen mitä hoin itselleni - älä murehdi asioita joille et voi mitään ja tee niille jotain joille voit - alkoi oma motivaatio kasvaa ja olen osannut ottaa paljon iisimmin, kuin ennen. 
Tai sitten minusta on vain tullut höperö ennen aikojaan.
Vaikka edelleen kiroilen kuin mustalainen, kun satun vaikka potkaisemaan varpaani olkkarin pöydänkulmaan tai hukkaamaan jotain, niinkuin tänään uusimman Kalevala sormukseni , se ei enää pilaa koko viikkoa. Siihen ei elämä kaadu, vaikka vähän harmittaisikin.. Se kun ei miksikään siitä muutu jalkaa polkien..
En edelleenkään tykkää kylmyydestä - se tuskin tulee koskaan muuttumaan - mutta ilon voi silti ottaa irti siitä mistä nauttii. Lämpimät villasukat, neuleet, hyvät kirjat, pehmeät kaulahuivit, höyryävä kuppi kaakaota jne.. Tässä sisällä möllöttäessä on hyvä aika suunnitella tulevia reissuja ja miettiä seuraavaa etappia.. :)

Löysin koneelta muutamia julkaisemattomia Italian kuvia. Joskus ne yksinkertaiset kuvat, joihin ei ensin kiinnittänyt mitään huomiota, ovatkin ne parhaimmat..

18 kommenttia :

 1. Mottoni on aina ollut: Ei ne asiat stressaamalla kummene, ja sillä on pötkitty pitkälle. Toki joskus voisi jopa jostain asiasta pikkuisen stressatakin, se varmaan olisi normaalia. :)
  Ihania kuvia, matkakuume sen kuin yltyy vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän voisitkin opettaa meikäläisen vielä rauhallisemmaksi! Täyttä stressivapautta odotellessa. ;)

   Poista
 2. No haloo! Aivan mielettömät kuvat!! Makuja, värejä, merta, ikkunanluukkuja, taloja limittäin ja lomittain, aaah!
  Tykkäsin myös tekstistä, hyvä Cami jee <3 Sulla ei ole kyllä mitään syytä epäillä itseäs tai mitään, koska pystyt kaikkeen mihin tosissasi ryhdyt :) Ja kyllä, se elämä helpottuu kummasti, kun koko elämä ei ole vain se kesäaika. Täällä toinen palelija ilmottautuu..mutta syksy tai talvi ei ole enää moneen vuoteen pilannut fiilistä. Sieltä täytyy vaan löytää ne hyvät jutut ja jos niitä ei löydy, ne pitää tehdä ite ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et muru tiedäkään kuinka suuri kehu tuo on, kun kuulen sen sulta! Sähän olet ihan ammattilainen. ♥

   Totta turiset. Tehdään ne hyvät jutut itse. Järkätään glögittely-ilta tyttöjen kesken ja parannetaan maailmaa. :)))

   Poista
 3. "Joskus ne yksinkertaiset kuvat, joihin ei ensin kiinnittänyt mitään huomiota, ovatkin ne parhaimmat." Tuon allekirjoitan täysin! Ja kyllä tämä alkanut syksy aiheuttaa haikailua tuollaisiin maisemiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä ei näe metsää puilta. ;)
   Onneksi tähän aikaan on parhaimmat äkkilähdöt ja edulliset lentotarjoukset. Joku pidennetty viikonloppukin antaa kummasti lisää energiaa!

   Poista
 4. Kylmä on kamalaa! Se on sellainen asia, johon ei ikinä tunnu tottuvan ja joka ikinen talvi kiroan sitä, että miksi ihmeessä vielä asun täällä vaikka tismalleen tiedän kuinka vaikeaa aikaa joka ikinen talvikausi on minulle. ;) Pöh.

  Mutta niin, piti vain sanoa, että vitsit mitä kuvia! Mielettömät värit ja tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, silti sitä jumittaa täällä. Ei ne asiat nyt niin huonosti ole, vain se kylmyys ja pimeys ja ja ja.. ;)

   Kiitos Anna-Maria. ♥

   Poista
 5. Ihania ajatuksia ja niiiiiiiiin kauniita kuvia<3 !! Noinhan se menee. Turha sitä on koko päivää saatika viikkoa pilata pikkujutuilla ;))! Mä olen myös oppinut samaisen taidon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Kyllä se aikaa vei ja tulee varmasti vielä viemään. Pitää tehdä töitä, että sen tunteen saa säilytettyä. :)

   Poista
 6. UPEITA KUVIA <3 Olen aina ollut syys ihminen ja nautin syksystä kovin.Sateita en kyllä kaipaisi ,vaikka ne kuuluvatkin syksyyn.Todella ihanan ja mielenkiintoinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne syksyiset päivät niin kamalia olisikaan, jos aurinko kurkkaisi. Viime päivät olleet kyllä upeita. Nautitaan valosta niin kauan kun sitä riittää. :)

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia! Toi toka kuva on jotenkin todella vangitseva..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Kerrankin kuva antaa osviittaa siihen mitä oma silmä todella näki. Vielä kun sen talomäärän kertoo tuhansilla, ollaan lähellä kokonaiskuva. ;)

   Poista
 8. Voi vitsi miten upeita kuvia neiti! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)