Värien loistoa

11. syyskuuta 2014

Tajusin vasta näitä kesän asukuvia tuijotellessa, kuinka naimisissa olenkaan aurinkorillujen kanssa, enkä liioin ole mikään maailman värikkäin ihminen, kun kyse on vaatetuksesta. Näkyihän se laaja väriskaala jo makkarin rekistäkin..
Aurinkolaseista on tullut vuosien saatossa yksi tärkein osa asua ja tunnen oloni yleensä aika nakupelleksi ilman niitä.. Se on meikäläiselle vähän sama, kuin musiikki heille, jotka kulkevat paikasta toiseen kuulokkeet korvilla. Ihmisten ilmoilla liikuskellessa lasit luo sen tunteen "omasta tilasta", sekä suurena plussana piilottaa kätevästi ne yöhiipparin leukaan asti ulottuvat silmäpussitkin.
Sovin viikonlopuksi rehvit kaupungille, Silmäasemalle. Löysin aivan ihanat kissamaiset arskat ja saatoin bongata sieltä jo mahtavat rillutkin! Pitäisi vain varata aikaa näöntarkastukseenkin, josko olisi hyvä syy saada nenälle ne komeat pokat.
Josko sitä vaikka näyttäisi edes vähän fiksulta.

Olen aina ollut enemmän housu- kuin hameimmeinen, joten tunnen oloni kotoisimmaksi farkuissa.
Nyt syksyn tullen nautin taas siitä, että saan hyvällä mielin verhoutua lonkeroineni peittäviin vaatteisiin ja kerrostaa itseni mustalla.. Oliko teillä jotain lempparia? :)

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)