Life is better when you're laughing

3. marraskuuta 2014

Istun pöydän ääressä ylisuurissa siniharmaissa miesten villasukissa, juon sweet coconut chai-teetä, lakkailen kynsiä ja yritän samalla asentaa koneeseeni aiemmin postista noukkimaani Adobe Photoshop Lightroomia.
Takana on ensimmäinen koulupäivä ja fiilis on loistava, ei vaan voi olla hymyilemättä.
En oikein tiennyt mitä aikuisopiskelulta odottaa, edellisestä kerrasta koulunpenkillä kun on pyörähtänyt jo muutama tovi. Aamulla luokkaan istahtaessani tuntui kuitenkin, kuin kelloa olisi käännetty ja olisin palannut ajassa vuosia taaksepäin. Erona toki huomattavasti rennompi meininki ja otsassa sojottavan ulokkeen sijaan pääkoppa puhkui intoa ja energiaa. Opettajat oli tosi kannustavia ja muukin poppoo vaikutti avuliaalta ja mukavalta. Lähdettiinkin erään koulukaverin kanssa päivän päätteeksi keskustaan, kierreltiin, höpöteltiin ja fiilisteltiin erilaisia luomutuotteita ja hamstrattiin talven pimeneviä iltoja varten lisää teetä. Herttainen tyyppi. Joidenkin kanssa sitä vain heti kolahtaa. :)

Kuinka ihana olikaan päästä takaisin kuvaamisen pariin! Ja miten ikävöinkään lightroomia.. :D Asennus oli blondivarmaa ja muutamissa minuuteissa oli ohjelma taas pelikunnossa.

Lauantaina päivällä pistettiin hyrskyn myrskyn vanhalla kämpällä. Vauhdikkaan apujoukon avulla saatiin pakattua koko härdelli jo parissa tunnissa. Viikon päästä keskiviikkona avaimet kilahtaa kouraan.
Illalla lähdin Katan luo viettämään iltaa. Jo eteisessä valtasi taas se hyvä tunne, kuin kotiin tulisi. Heti oven kolahtaessa saa pistää aivot narikkaan ja vain olla. Covokin kiipesi heti laukkuni päälle unille, kuin olisi odotellut pitkäänkin.. ♥

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8

5 kommenttia :

 1. Todella kauniita kuvia. Kertoisitko mikä tuo lightroom on? Mä juuri etsin hyvää kuvanmuokkausohjelmaa koneelleni!!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Kannattaa kurkata videoita Adobe Photoshop Lightroomista youtuben puolella! En vielä tiedä puoliakaan niistä mahdollisuuksista, mitä kyseinen ohjelma pitää sisällään, mutta yksinkertaiseen kuvanmuokkaukseen (valon, värien jne säädöt) se on huippu ja aika helppo. :) Voit tilata ilmaisen 30 päivän testiversion adoben sivuilta. Niin mäkin alunperin tähän menin rakastumaan. hehe..

   Poista
  2. Kiitos vinkistä,käyn heti lataamassa :))

   Poista
 2. Ihana hyvän mielen postaus :) Pian sullakin muutto koittaa, siitä se sitten alkaa, uusi elämä täynnä mahdollisuuksia!!

  -H

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, huokuu paljon ihanaa energiaa ja hyvää mieltä. Pus mus ihanainen ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)