Jokaisen herkkäihoisen must have-tuote

25. joulukuuta 2014


Joulun erikoisin ja samalla mielenkiintoisin lahja tuli systeriltä. Olin hipelöinyt Aloe Konjac sientä jo aiemmin ruohonjuuressa ja nyt pääsin koeajamaan sen iltasella, meikkiä poistellessa.
Sen luvattiin puhdistavan likaa, sekä epäpuhtauksia, samalla rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa, enkä voi kuin nyökytellä tässä listaa luetellessani.
Jos jo parin testikerran jälkeen on 110% vakuuttunut, se kertoo jo jotain..

Aloe-sieni sopii erinomaisesti herkälle iholle ja tasapainottaa ihon pH:n. Se kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihon väriä. Niin monipuolinen ja kätevä kapistus, sekä paljon miellyttävämpi tapa puhdistaa kasvoja, kuin esimerkiksi vanulaput. Tuli ehdottomasti jäädäkseen. :)

Sientä kostutetaan lämpimässä vedessä muutaman minuutin ennen käyttöä, jolloin se pehmenee. Ylimääräinen vesi puristetaan pois ja iho puhdistetaan pyörivin liikkein. Voi käyttää yksinään tai pesuaineiden kanssa. Käytön jälkeen sieni huuhdotaan, puristetaan ylimääräiset vedet pois ja ripustetaan kuivumaan. Sienen käyttöikä on n.2-3kk. Kun se alkaa murentua, on aika vaihtaa uuteen.

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8 

1 kommentti :

  1. Kiitti muistutuksesta, mulla olikin tuolla kaapissa joku hiilisieni parin käytön jälkeen unohtunut sinne homehtumaan... :D Muistan siitä tykänneeni, pitäneekin ottaa taas käyttöön! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)