Joulu

26. joulukuuta 2014

Hyvä ruoka, perhe, karvaiset lapset, chillaus, elokuvat, herkut. Niistä oli meidän joulu tehty.
Käytiin aattona pyörähtämässä isovanhemmilla ja rutistamassa äidin äidin äitiäkin, 94 vuotiasta super mummua. Kamerastakin loppui sopivasti akku, niin sai taas keskittyä siihen olennaiseen.

Olen aina ollut surkea jakamaan peittoani. Ruokani voin jakaa, niinkuin kotinikin, mutta peitossa menee se raja. ;) Koska olen vilukissa, haluan kietoutua peiton uumeenin ilman, että joudun heräämään kesken unieni siihen, että toinen on rohmunnut sen mytyksi syliinsä.. Kyljellä nukkuessa on myös pakko olla aina molemmat kulmat vapaana, jotta kääntyessään saa viileän peiton jalkojen väliin ja toisen jalan peiton alta. On se tarkkaa puuhaa..
Nykyinen kotini on tosi kylmä, jonka takia joudun välillä nukkumaan lökäreissäni, joten suuri, lämmin peitto tuli tarpeeseen.. ♥

Lohileivät. Joulun paras herkku. ♥

Siskolle ostamani Karita Tykän raakaruoka-kirja pääsi heti kovaan käyttöön..

Saatiin ennen kameran simahtamista yhteiskuvakin systerin kanssa.. Siinä on ihminen, jota ilman en voisi elää. Upea tyyppi, joka ottaa aina muut huomioon, nauraa kanssani, kun muut eivät ymmärrä vitsiä ja antaa aina omastaan, auttaakseen muita. ♥

Ja miltä meidän yhteiskuvat oikeasti näyttää.. :'D

Päällä vilahtaa Nikkien upea pikkumusta. Suuri kaula-aukko tuo solisluut kauniisti esille, näyttämättä kuitenkaan liikaa paljasta pintaa. Seksikäs, mutta silti niin klassisen tyylikäs! Love it.
Toimin väliaikaisesti Nikkien insta-managerina, kannattaa käydä tutustumassa tähän upeaan merkkiin, ellei se ole vielä tuttu. :) Voin vannoa, että ihastut..

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8 

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)