Lahjaksi hyvä mieli

4. joulukuuta 2014

Olen itse aika onnekas, sillä olen perusterve, enkä ole juurikaan joutunut viettämään aikaa sairaalassa, muutamia öitä lukuunottamatta. Jokainen siellä käynyt tietää, että se ei ehkä ole se viihtyisin paikka, varsinkaan lapselle, jolla riittäisi energiaa ja joka kaipaisi seuraa tai viihdykettä.
Kun kuulin, että Poikamieshuutokaupan avulla kerätään rahaa lastenklinikan vuodeosastopotilaiden leluihin ja peleihin, ihastuin ideaan. Mahdollisuus tehdä jonkun lapsen päivästä, viikonlopusta, synttäreistä, tai joulusta asteen parempi..


Poikamieshuutokauppa on yksityisen henkilön vetämä projekti, jossa huutokaupataan kuusi mahtavaa vapaaehtoista seuralaisiksi illanviettoon. Mukana huutokaupattavana on viisi charmikasta miestä, Wallu, Rauli, Ari, Jerry, Tommi sekä yksi nuori kaunotarkin, Emily.

Kauppaan kuuluu pitkä illallinen, juomineen päivinen, jonka ravintola tarjoaa illallisparille tämän kampanjan puitteissa. Jotkut siellä lupailivat jopa biletystä aamuun asti, eli hauskaa on ainakin tarjolla ja jokainen pennihän menee loistavaan tarkoitukseen, eli lasten hyväksi. ♥

Nyt pilke silmäkulmassa huutelemaan, hyvän asian puolesta! Jos ei halua tai rohkeutta treffeille löydy itseltään, niin voithan huutaa vaikka kaverille ikimuistoisen joululahjan! ;)
Aikaa huutaa enää viikon loppuun asti!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)