Ring light

9. joulukuuta 2014

Jos rehellisiä ollaan, en ole vieläkään päässyt koeajamaan Mattia uuden kivan leluni kanssa.
Ja jotta saataisiin äkkiä ne ajatukset pois sieltä navan alta, löytyy  lisätietoa "herrasta" size matters-postauksesta ja mainittakoon vielä, että leluna toimii siis paljon hehkutettu ring light.
Pikkujoulun sotamaalejakaan en muistanut perjantaina kuvailla, mutta tarjolla olisi nyt asteen naturaalimpia selfieitä sitten niidenkin edestä.

Halusin "irtonaisen" rengasvalon, jota ei tarvitse kameraan kiinnittää ja kun sopivaa ei löytynyt kotimaasta, hetkisen googlettelun tuloksena bongasin vastaavan ennestään tuntemattomalta dx.com sivustolta.
Toimitus oli jotain runsaan parin viikon luokkaa ja hinta oli euroissa vähän viidenkympin päälle, eli eipä ainakaan hinnalla pilattu. Jos en ihan väärin muista, taisi olla tämä vempele. 
Valo on kirkas, siis todella kirkas, niinkuin ensimmäisestä naama nutturalla-kuvasta näkyy. Joutui ensin hetken kurtistelemaan, ennen kuin silmä tottui,


Samoin kuin valopeilissä, joka suunnasta tuleva valo luo illuusion siluisemmasta ihosta, eikä hoosiannaa kostean viikonlopun jäljiltä huutavat ihohuokoset, saati kevyet juonteet vie huomiota kokonaisuudelta. ;) Tämän kokemuksen perusteella uskaltaisin suositella kuvausvaloksi meikkileikkeihin, mutta palaillaan vielä myöhemmin sotamaalienkin kera.

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8 

4 kommenttia :

 1. Mielenkiintoista! Eli laitetaanko tuo kameraan ja tuo ekstra valoa vai käsitinkö ihan väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on kameraankin kiinnitettäviä valoja, mutta tuo on ihan erillinen ja kooltaan paljon suurempi. :) Eli ihan kuvausvaloksi. On niin kirkas, että toimii loistavasti hämärässäkin.

   Poista
 2. Kuolasin tuota rengasvaloa Nuden Erikan tontilla ja klik, hups, sinne meni ostoskoriin! :D Mä hankin vieläkin edullisemman yksilön, joten saas nähdä miten pelittää... Arvostelut oli ainakin ihan jees. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta osotteesta vai joku muu nettikauppa? :D Jep, noitahan oli iso liuta tarjolla erilaisia.. Toivotaan, että pelittääpi. Se palauttelu on aina vähän hanurista!

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)