People will stare. Make it worth their while..

20. tammikuuta 2015

Meillä oli kunnon "aivot narikkaan" hemmotteluviikonloppu. Perjantaina suunnattiin Katan kanssa illanviettoon kaverille, kallioon. Saatiin viinilasit kätösiin, hypättiin poreammeseen ja vuoroin juostiin höyrysaunassa nautiskelemassa. Suihkun jälkeen saimme yllemme isot aamutakit ja istuimme raukeina valmiiseen pöytään herkuttelemaan.. Ruoan jälkeen oli vielä vuorossa juhlakalulle rentouttava kookosöljyhieronta.
Meillä on whatsapp-ryhmä, johon keräämme kaikki urheilut ylös ja seuraavan kerran kaveriporukalla kokoontuessamme vähiten treenanneet urpot joutuvat tyytymään kohtaloonsa ja tekemään voittajalle öljyhieronnan. Kätevä tapa tsempata liikkumaan. ;)

Lauantaina syöpöteltiin masut täyteen Brondassa. Jaettu menu oli kyllä loistava idea. Annoksia tuli pöytään aina sitä mukaa, kun ne valmistui, eikä päässyt iskemään annoskateuttakaan, kun kaikkia sapuskoja pääsi maistelemaan.
Illalla kalorit poltettiin tanssahdellen Circuksessa Above & Beyondin tahtiin.. Mahtavaa musiikkia, loistavaa fiilistä, kyynerpäiden väistelyä ja hyvin pitkiä vessajonoja.


Arkena tulee lompsittua usein työn puolesta astetta rennommissa vermeissä kuin haluaisikaan, joten sunnuntaina sujahdettiin pikkumustiin, kammattiin naamat ja korkattiin Pjazza, italialainen ravintola yrjönkadulla.
Live jazzia, brunssia ja taivaallisia pizzoja, täydellisen rapealla pohjalla. Voisin jopa sanoa, että paras Margherita, jonka olen eläissäni syönyt, joka on jo paljon se! Pastasta sain yliannostuksen italian reissullani, joten pysyttelen edelleen näissä lätyissä..

Päivän asukuvan sunnuntailta tarjoaa Katariina, upeassa Manuela Contin takissaan.. Olen itse super ujo käyttämään kirkkaita värejä, mutta tuo lila takki pääsi kieltämättä oikeuksiinsa tämän kaunokaisen yllä.

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8

3 kommenttia :

 1. Oooh, vähänkö tuo violetti takki on herkku! Ihan mieletön väri <3 Ja upea tietty koko nainen ja look!

  VastaaPoista
 2. Uih, upea malli! Ja upea tyyli, rohkea! :)

  p.s. muru ihana, tässä sulle pieni haaste <3
  http://my-fantazya.blogspot.fi/2015/01/sydamellinen-keskiviikko.html

  VastaaPoista
 3. Vau mikä nainen ja kuvat :) Upea väri takissa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)