a winner is a dreamer who never gives up

11. helmikuuta 2015

Tänään oli kyllä niin huikean keväinen ilma! Heräiltiin yhdeksän aikoihin ja pyörittiin tovi sängynpohjalla, nautiskellen vapaasta aamusta. Miten ihanaa olikaan heräillä ihan rauhassa, paistella vähän pekonia, hääriä aamutakissa pitkin kämppää ja leikkiä sähkömiestä.. Näitä elämän pieniä iloja, joita osaa taas oman ajan tullen arvostaa ihan eri tavalla..

 Tällä hetkellä olen vähän naimisissa työn/kouluprokkiksen kanssa, joten ei meinaa aika riittää niiden ohella muuhun. Tänään oli kuitenkin hetki aikaa nautiskella auringosta ja napsia muutamat asukuvat. Oli ehtinyt tulla jo vähän ikävä kameran kanssa haahuilua.
Rakastuin tähän Katan rentoon kokonaisuuteen. Tuo vähän vastapainoa edelliseen, super ladylike-lookkiin ja sähäkät asusteet särmää muuten niin mustanpuhuvaan asuun. :)

Pipo - American Apparel
Takki - Mango
Huivi - Acne
Kengät - Nike
Laukku - River Island
Lasit - Atitude

Nyt vedellään napaan ihan tajuttoman hyvää kotitekoista raakakakkua. Aijai, tekis kyllä mieli nuolla tuo kulhokin.. Sotkinpa sitten lakanatkin, mutta hyvää oli. Täydellinen päätös hyvälle päivälle. Mitäs nyt pieniä vastoinkäymisiä, kun tajusin, etten voi lunastaa junalippuja, koska en ollutkaan saanut oikeanlaista lomaketta opiskelijakorttia varten ja perjantaina lähtee kyyti. :D

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)