breathe, trust, let go, and see what happens..

9. helmikuuta 2015

En aikonut vuodenvaihteessa luvata mitään. Tiesin, että herkkulakkoa kestäisi korkeintaan se viikko ja väkisin pakotettu treeni-intokin lopahtaisi jo siinä vaiheessa, kun herätyskello huutaisi ensimmäistä kertaa klo 06.30 aamulla..
Sen sijaan, että olisin luvannut tekeväni kunnon elämäntaparemonttiakaan, lupasin itselleni löysätä vähän. Lupasin antaa aikaa, opetella kohtelemaan itseäni kevyemmällä kädellä ja hyväksymään itseni sellaisena kuin olen.. Opetella kiittämään,vähättelemättä itseäni, kun joku kehuu. Ajattelemaan asioiden positiivisia puolia ja kiittämään päivittäin niistä asioista, joita usein pitää itsestäänselvyytenä. Opetella ottamaan riskejä, hypätä enemmän sinne mukavuusalueen ulkopuolelle.

Tapasin työni kautta erään ihanan ihmisen, joka valoi meikäläiseen uskoa ja taitoa nauraa itselleen..
 Hän antoi palautetta rakentavasti ja aina kannusti yrittämään.. Aina kun epäröin, saati epäilin itseäni tai taitojani, hän kysyi "mikä on pahinta, mitä voisi tapahtua?"..
Monesti sitä saattaa ajatella, että en osaa, tai en ole tarpeeksi sitä tai tätä. Entä jos epäröimisen sijaan yritettäisiin ja opeteltaisiin, eikä koskaan unohdettaisi itseämme? Ja jos homma menisi ihan pipariksi, niin olisiko se niin vakavaa?
Haluaisitko työhön, johon sinua ei haluta? Haluaisitko hyväksyntää ihmisiltä, jotka eivät sinusta tykkää? Asiaa voi aina tarkastella monelta kantilta.. Joskus vastaus kysymykseen onkin se kaikista yksinkertaisin..
Se suurin muutos lähtee itsestä, sieltä pääkopan puolelta..
Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8 

4 kommenttia :

 1. Ihana postaus <3 <3 Ja näinhän se on!! Olen monesti miettinyt samaa...miksi haluaisin jonkun ihmisen seuraa tai hyväksyntää, joka kohtelee minua tai lastani kuin roskaa!! Hyi! Ei kiitos!!

  Kiitos tästä <3

  VastaaPoista
 2. Jee hyvä sinä! Loistolupaus <3. Ja tuo muiden + huonojen juttujen unohtaminen on niin tärkeä pointti.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus.Itse kampailen noiden kysymysten kanssa..Töihin paluu lähestyy ja pelkään kauheesti jos en opikkaan asioita tarpeeksi nopeesti jne...Suloinen kuva susta <3

  VastaaPoista
 4. Loistopäätös, muru. :) Ei mikään tapahdu pakottamalla, baby steps... <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)