Sneak peek - kurkistus talven mallistoon

24. helmikuuta 2015

Kävin taas perjantaina lauttasaaressa, JHN Nordicin showroomilla hipelöimässä Nikkien mahtavaa uutta talvimallistoa. Se koostui suureksi osaksi klassisesta mustasta ja valkoisesta, mutta edellisen kauden syvän punaisen tilalle oli vaihtunut ensi talven hittiväri, vihreä. Mallisto oli ihan Nikkien näköinen. Sieltä löytyi jälleen lemppariani jolie-sarjan klassikkoa, niin raidalla, ruudulla, kuin poolokauluksellakin. Iski sellainen lapsenomainen tarve huutaa mä haluuuuuun! Muhkeaa neuletta, naisellisia leikkauksia, huomiota herättäviä printtejä, hulmuavaa helmaa, nahkaa ja hieman sitä rockiakin.. Ehdottomasti edukseen erottuva mallisto, tyylikkäitä, helposti yhdisteltäviä vaatekappaleita, josta löytyy varmasti jotain mieluista niin äidille, kuin tyttärellekin, lokeroimatta tyyliä mihinkään muottiin. :) Ehkä juuri se yhdisteltävyys, klassisuus, tietyllä särmällä, on se mikä meikäläiseenkin kolahtaa. Enpä ole törmännyt vastaavaan täällä suomenkamaralla.

Pitihän sitä valikoida rekeistä muutamat upeudet teille vilautettavaksi..

Sam-neule, irrallisella kauluksella ja näyttävillä koristevetoketjuilla.
Nahkaiset pussihousut printeillä. Näyttäisi niin hyvältä sirojen korkeakorkoisten sandaalien kaverina. ♥

Tyttömäisen tyylikäs Check-mekko, istui yläosasta upeasti, kuin hanska ja helman hulmutessa askelien tahtiin, teki mieli lähteä pelaamaan tennistä. :D Vaaleanpunaiset kanankoivet kaipaisi kyllä vähän väriä..Viimeinen, muttei vähäisin, Sharon poncho. Suuret pussittavat lepakkohihat, näyttävä leikkaus ja niin mahdottoman rento päällä. Tämän pukisin ehdottomasti legginssien kaveriksi, ylipolvensaappaiden kera.

Mitäs mieltä siellä ollaan, kolahtaako? :)

1 kommentti :

  1. Nikkien kuteet on kyllä niin makeita, täällä myös yksi fani. :) Nahkikset näyttää kyllä tässä kuvassa erehdyttävästi pyjamapöksyiltä, muut rätit oikke hyviltä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)