Jump

9. maaliskuuta 2015

Havahduin viime viikolla siihen, että eksyin jo kolmatta kertaa Espritin ikkunan ääreen, töiden jälkeen ratikkaa odotellessani.. Ikkunaa koristi mallinukke, jonka yllä oli upea armeijan vihreä jumpsuitti, simppeli hihaton malli, jossa oli rennosti käännetyt lahkeet ja suuret taskut. Päässäni se huusi hieman öljyisenä kimmeltävää, päivettynyttä ihoa, auringon raidoittamaa, hieman kähertynyttä kuontaloa, siroja stilettikorkoisia sandaaleja, sekä ranteisiin kasaa ohuita kultaisia renkaita.. Niin täydellinen asu kuvattavaksi vaikka rähjäisellä autovarikolla, suuri jakoavain kädessä ja aviatorit silmillä. ;)


Omasta kaapista löytyy entuudestaan pari siistiä, klassista yksilöä mustana, joten onhan siellä edelleen tuon khakin värisen jumpsuitin mentävä aukko. Jotenkin kummasti sitä aina perustelut keksii, oli sitten kyseessä haalari, toppi tai vaikka uusi pari kenkiä.. 
Koneelta bongasin pari kuvaa viime kesältä. Näitä tuijotellessa on vaikea uskoa, että tuosta harmaasta värittömyydestä, mikä ikkunan takaa kurkistelee, tulee vielä jotain noin valoisaa ja vehreetä!

Naureskelin aamusta, kun radiossa mainittiin tämän viikon olevan pääsääntöisesti aurinkoinen ja lämmin, poikkeuksena tiistai, joka joka on viikon sateisin ja pilvisin päivä. Sen nyt tietenkin jo arvaa, milloin meikäläisellä on se ainut vapaa. :D Kämppä on taas tyhjillään, kämppiksen muuton jäljiltä, joten pitäisi käydä ostamassa vähän sänkyä, pöytää ja tuolejakin. Olen kuolannut tässä jo muutaman päivän LuxCasan upeaa Indecorian Daraa, sekä jo entuudestaan hyvinkin tutuksi tullutta Beatricea. Molemmissa viehättää näyttävä sängynpääty, vaikka toinen onkin selkeästi tyttömäisempi, tuohon klassiseen B:hen verrattuna. Haluaisin sängyn edelleen valkoisena, koska pienessä asunnossa musta saattaisi imeä kaiken valon ja huomion itseensä. Toinen vaihtoehto oli matala sänky, ilman päätyä ja isoilla metallisilla rullilla, mutta en ole vielä löytänyt haaveita vastaavaa versiota. Siinä tapauksessa haluaisin sängyn ylle laskeutuvia simppeleitä hehkulamppuja tai sitten seinälle ison mustavalkoisen taulun. Vielä kun olisi lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunaruudut ja kulahtaneen rosoiset, punaiset tiiliseinät, niin avot!

Mukavaa maanantaita! :)


6 kommenttia :

 1. Jumpsuitti on kyllä niin tehty sun täydelliselle kropalle <3 Äläkä puhu Espritistä tai olen siellä ite ihan just kans kuolaamassa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä se upea bambisääri siellä huutelee.. ;) Voidaan järkätä rehvit Espritille ja käydä kuolaamassa yhdessä. <3

   Poista
 2. Mä oon aina haaveillut täydellisestä jumpsuitista, sellaisesta, joka ei näyttäis yöpaidalta...mutta lienenkö vaan liian lyhyt moisiin, kun tuntuvat näyttävän hyviltä pitkien naisten päällä (tai sit tosi korkeissa koroissa, jollaisia en oikein omista itse myöskään). :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äkkiäkös asia korjaantuu, kun pyörähdät kenkäkaupoilla. Nyt alkaa sopivasti olla kevätmallistot tuloillaan, niin eiköhän sullekin korot löydetä. ;)
   Enpä itsekään ole mikään gasellijalka, mutta ei anneta sen hidastaa menoa!
   Oliko sulle jumpsuitin värillä tai materiaalilla väliä? Voin yrittää metsästää.. :)

   Poista
 3. Mä olen aina kanssa haaveillut täydellisestä vartalosta, jumpsuitilla tai ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä vai puolisolla. ;) Kai se täydellinen määritellään siten, missä on itsellä hyvä olla..

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)