kuinka monta päivää ennen reissua on lupa pakata?

19. huhtikuuta 2015

Turkki oli aikoinaan, kuin toinen koti perheelleni. Se oli aina paikka, johon menimme heittämään aivot narikkaan, nauttimaan hyvästä sapuskasta ja auringosta, ilman, että tarvitsi miettiä mitään sen enempää. Meillä oli yleensä vakkarimajapaikkana ystäväperheen tuttu ja turvallinen huoneistohotelli, jonka kadun varrella sijaitsevasta pienestä ja kotoisasta marketista haimme herättyämme uunituoretta leipää, raikkaita vihanneksia, sekä munia aamupalaa varten.. Niihin aikoihin paikka oli vielä rauhallinen, peltojen kehystämä ja naapurin kukkokin piti huolen, ettei aamulla vedetty hirsiä yhtään liian pitkään.
Edellisellä kerralla siellä käydessäni, oli kauniiden maalaismaisemien tilalle noussut rivistö hotelleja, sekä ravintoloita, eikä siellä enää uskaltanut liikkua yhtä vapaasti, kuin aiemmin. Niinpä unohdin koko maan useammaksi vuodeksi, kunnes selailimme pari viikkoa sitten äkkilähtöjä.

Koska Belek on entuudestaan tuntematon paikka, valitsimme all inclusive vaihtoehdon, jotta voimme halutessamme hakea pöperöä tai juotavaa kun siltä tuntuu. :)
Kuulostan varmaan kahjolta, kun sanon näin, mutta en malta odottaa sitä, että herään taas yöllä siihen, kun moskeijasta kajahtaa rukouskutsuja! Se vaan toi vuosien saatossa sellaisen kotoisan, turvallisen ja hyvän olon tunteen. Se oli kuin ilmoitus, että "hei, olet täällä edelleen, nauti"..

Toiset rentoreiskat pakkaavat tuntia ennen lähtöä, kun taas pakkomielteiset innokkaat listaajat - kuten meikäläinen - kirjaavat jo  varauspäivänä ylös kaiken tarvittavan aina bikineistä, korvatulppiin, jotta laukku olisi pakattuna ja lähtövalmiina siinä viikko - pari ennen lähtöä..
Kuinka monta paria bikineitä on liikaa? :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)