Terveisiä auringosta

9. toukokuuta 2015

Saimme eilen illalla tietää, että lentomme lähteekin sunnuntaina, joten saamme nautiskella vielä yhden päivän! Heräsin päikkäreiltä puhelimen pirinään ja olin niin unenpöpperössä, että luulin hetken herätyskellon soivan. Jälkeenpäin piti ihan kysäistä toiselta, että vastasinko puhelimeen, vai näinkö vain unta, että lentomme siirtyy.. :D
Lämpö on hypähdellyt viikon mittaan n.25-29 asteen välillä, joten en voi valittaa. Kärvähdyskin kävi, tiuhasta rasvaamisesta huolimatta, mutta saapahan hyvillä mielin linnoittautua aurinkovarjon alle kirja kourassa.

Käytiin eilen testaamassa koskenlaskua. En edes tajunnut kuinka kovasta kyydistä on kyse ennen kuin olin veneessä. Osa porukassa oli niin järkyttävässä krapulassa, että hirvitti heidän puolestaan, kun itsellä teki pahaa jo ihan selvinpäinkin. Joessa virtaava vesi oli niin jäätävän kylmää, että varpaista lähti tunto, iho oli kananlihalla.. Paikoittain aallot iski niin kovin, että ihmisiä tipahteli yli laidan ja lähti virran vietäväksi. Meitä oli yhdeksän henkeä paatissa, yksi lapsi ja kolme naista. Äijillä oli hauskaa, kun huusimme kuin hyeenat ja nappasimme aina pahimman paikan tullen toisiamme ranteista kiinni, ettemme tipahtaisi matkasta. Välillä pysähdyttiin joen penkkaan pienelle breikille, lämmittelemään ja rohkeimmat pääsi hyppimään puista ja kalliolta kirkkaaseen veteen.
Koko lysti maksoi vain 35 euroa per hlö ja sisälsi kyytien lisäksi vielä hyvät sapuskatkin. Voin lämpimästi suositella kaikille hurjapäille, mutta kaltaiseni paskahousut voi jättää suosiolla välistä. ;)

3 kommenttia :

  1. Kävipä hyvä munkki ;) Ihanaa, kun saitte yhden lomapäivän lisää! Koskenlasku kuulosti kyllä aika järkylle, huii. Halit murunen <3

    VastaaPoista
  2. Haha, mä niin lähtisin messiin tohon koskenlaskuun!! :D :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)