Jussia

21. kesäkuuta 2015

Kun muut on olleet mökkeilemässä, ollaan me miekkosen kanssa vietetty poikkeuksellisen rauhallista "kaupunki-juhannusta". Herra oli alkuviikosta nelisen päivää damissa polttaripirskeissä ja meno oli sen verran kostean puoleista, että eipä taida tuo kuohuva hetkeen maistua, kun tukka vieläkin kipeä..
Seuraavan kerran kuulemma runsaan kuukauden päästä, kun lähdemme viikonlopuksi Tampesteriin rellestämään ja meikäläisellä alkaa kesäloma!

Sitä ennen olisikin tiedossa ah, niin ihania muuttopuuhia. Löysimme siskon kanssa runsaan 70m2 valoisan kolmion, jonne olisi tarkoitus kiikuttaa tavaroita tuossa ensiviikolla. Työmatka hieman pitenee, mutta perhe on enää vain yhden pysäkin päässä ja karvanaamankin luo puolet lyhyempi matka..
Koska meillä ei kummallakaan systerin kanssa ole laiskanlinnoja, saati telkkariakaan, haaveilin rakentavani sinne pienehkön kotistudion, jotta olisi paikka, jossa voi räpsiä kuvia kelistä riippumatta.


Kuvat on viime viikonlopulta, kun tyttöjen kanssa päästiin kippistelemään Katariinan valmistujaisissa.
Ne kuvastaa hyvin sitä tunnelmaa, sitä hyvän olon fiilistä, jonka takia toivoi, että päivä olisi voinut jatkua  edes hieman pidempään..

Kuvat Olympus OM-D E-M5, linssi 45 mm 1.8 

2 kommenttia :

  1. Oi, siistiä, onnea uudesta kodista <3 Toivotaan pienempää eläintarhaa tällä kertaa :)
    Ootkos sie alkanu ihan tosissaan kuvailla? Tarttuvaa puuhaa, etten sanoisi :) Täällä kamerakuume iski jo mieheenkin, sen tietää, että jos kaksi kuumeilee niin saattaa jotain kotiutuakin.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!! <3
    Tsemppiä muuttoon ja kun muutolta kerkeät niin käypä kurkkaamassa mun blogissa, siellä olisi sulle haaste! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)