Kun 31m2 yksiö vaihtuu kotoisaan 10m2 huoneeseen

1. heinäkuuta 2015

"Ihanaa asua sun kanssa"- kuului viesti siskolta eilen aamulla.
Onko ikävä töölöön? Rehellisesti sanottuna ei ole tullut hetkeä, että kaipaisin takaisin.
Uusi koti on 71m2 valoisa, läpitalon kämppä, isolla parvekkeella, josta oma pieni kuningatarkuntani on n.10m2 kotoisa pikkuinen huone.
Kotimatka vaihtui runsaan 5 minuutin bussimatkasta 15 minuuttiin, mutta en ole kertaakaan murehtinut kotiin lähtöä, joka kävi mielessä harva se päivä edellisessä asunnossa, turkiskuoriaisentoukkien takia..
Ökkömönkiäiset ehtivät tehdä tuhoa tuossa runsaan puolen vuoden aikana, myrkytyksestä huolimatta. Joitain paitoja, sekä silkkimekkoa oli käynyt joku pirulainenkin pureksimassa, mutta enpä jaksanut murehtia asiaa sen enempää. Olo on vaan niin huojentunut, että pääsin sieltä pois. :) Toivon vain, että asialle todella tehdään jotain, ettei se vain siirry seuraavalle asukkaalle..

Tässä vietellään juuri seitsemän päivän työviikkoa, joten eipä tässä ole  ehtinyt koneeseen päin pyllistääkään, saati muuttokuormaankaan juuri koskea. Mieli on jo kesälomassa ja haluaisin vain linnoittautua parvekkeelle kirja kourassa. Onneksi viikonloppuna on pieni hengähdyshetki, kun karataan tyttöjen kanssa mökille riekkumaan. Grillausta ja aurinkoa, kyllä kiitos!!

7 kommenttia :

 1. Ihanaa! Onnea uuteen kotiin, kaunokainen :)

  VastaaPoista
 2. Hei. Olen vanha lukija jo vuosien takaa, joka yrittää taas aktivoitua blogien suhteen :) Tulikin tässä melko pitkä tovi lueskeltua kuulumisiasi. Viimeksi kun blogiasi olen lukenut, olit juuri eronnut ja muuttanut omillesi. Tiedän olevani utelias, mutta pakko silti kysyä, että palasitteko yhteen tuon samaisen miehen kanssa, vai oletko löytänyt uuden onnen? :) toivottavasti en ole liian tungetteleva! Ihanalta näyttää uusi kotisi, nyt kyllä jatkossa tulen useammin lukemaan juttujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mimmu! Kiva, että löysit tien takaisin! Täällä toki ollut hyvinkin hiljaista viimeaikoina, kun aika ei meinaa riittää kaikkeen. :)

   En tiedä tarkoitatko 5 vuoden takaista, vai viime syksyistä eroa?
   En oikein usko, että omalla kohdallani suhde voi toimia enää sen jälkeen, kun on ero päätökseen päästy, vaikka toinen tuleekin olemaan ikuisesti tärkeä ihminen.
   Olemme exän kanssa tosi hyvissä väleissä ja toivon, että voimme olla jatkossakin. :)

   Poista
 3. Miten varmastit, että et muuttokuormassa tuonut mukanasi niitä turkistkuoriaisia? Esim. kengissä, vaatteissa tai ihan missä vaan, eihän siihen tarvita kuin pari yksilöä. Apua, hrr.
  MNT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrkytys onneksi varmisti, että ötököiden määrä oli mahd. vähäinen, mutta vainoharhaisena pakastin jäljelle jääneitä vaatteita (joita en heittänyt pois), sekä pesin aivan kaiken mahdollisen mitä irti lähti. Paljon siinä menikin vaatetta pilalle.. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)