New in

27. heinäkuuta 2015Viimeisen parin viikon sisään on vaatekaappi saanut lisää täytetty uusista löydöistäni..
Pura Lopezin stilettokorkoisia sandaaleja kuolasin jo keväällä, mutta useamman satasen hinta sai vähän hillitsemään himoja ja painamaan jarrua. Nyt -40% alessa annoin itselleni luvan sillä perusteella, että lättäräpyläni laskeutuessa suurin osa kengistäni on jäänyt liian pieniksi. Toki tuo edessä häämöttävä reissukin vaatii yhdet bilekengät iltoja varten, mikäli uskaltaudun ulostautumaan hotellihuoneestani. :D
Toinen alelöytö oli silmäasemalta bongaamani Carolina Herreran näyttävät mustavalkoiset aurinkolasit -80%. Kuvassa ne ovat melkein jopa vähän mitäänsanomattomat, mutta kasvoilla tuo valkoinen yläosa tulee edukseen.

Viikonlopun Tampereen reissulta matkaan tarttui klassinen khakinvihreä silkkipaita, joka löytyi hämmästyksekseni koskarin Ginasta. Se oli normaalihintainen, mutta neljäkymppiä on niin hyvä hinta silkkipaidasta, että teki melkein pistää tanssiksi. Olenko ainut joka ei ollut kuullutkaan, että Gina Tricotilla on myynnissä myös Premium Quality - mallisto, josta löytyy laadukkaita luonnonmatskuja edullisesti?

Mitä mieltä olitte löydöistä? :)

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)