I gave you a nickname

13. elokuuta 2015

Viimeiset päivät auringossa katosivat aivan liian nopeasti. Vaikka olin koko reissun kipeänä, oli se silti ihana hengähdyshetki, kuin olisin saanut pysäytettyä ajan viikoksi ja paettua todellisuutta.
Hauskimpina muistoina mieleen jäi ilta, jolloin poikkesin kanaalin varrella sijaitsevaan Amor ravintolaan illalliselle.
Kun olin tilannut ruokani ja vastannut tarjoilijan ns. perus kysymyksiin, kuten:  Mistä olet kotoisin, mikä sinun nimesi on ja onko sinulla poikaystävää - vie hän tilaukseni keittiöön, jonka jälkeen kuulen  jonkun kutsuvan iloisena "Nikoooo, Nikoo!". Kun käännyn katsomaan, huomaan huutajan olevan tarjoilijani, joka vilkuttaa minulle innoissaan.. Koska en vastaa hänen vilkutuksiinsa, hypähtelee hän luokseni ja ilmoittaa suu leveässä virneessä ylpeänä " I will call you Niko". Kun kysyn hämmästyneenä, otsa kurtussa, että miksi, selittää hän minulle "You see, i gave you a nickname. I will call you Niko, because your name is Nikola."
Wait, whaaaat?? :D
Reissussa huomasin, kuinka moni hämmästyi sitä, että matkustin yksin. Jotkut kehuivat rohkeaksi ja kertoivat toivovansa, että uskaltaisivat itsekin matkustaa yksinään, kun taas valitettavan suuri osa luuli, että olin maassa miesten takia. haha. En tosin ihmettele, sillä "lomaromansseja", sekä seksiturismia esiintyy enemmän kuin lääkäri määrää, vaikka niistä ei juuri puhutakkaan.

Turkki on niin hyvässä kuin pahassa hyvinkin monipuolinen, näyttävä, eloisa ja värikäs maa. Se tarjoaa halukkaille niin viihdettä, kulttuuria, hyvää ruokaa, taivaallisia maisemia, elämyksiä ja lämpöä keväästä syksyyn, toki riippuen mihin päin maata suuntaa. Se on paikka, johon suosittelen matkustamaan rennolla otteella, suu hymyssä ja pilke silmäkulmassa. Ihmiset ovat avoimempia, tulevat herkästi lähelle ja ovat myös uteliaampia, joten jos ei halua kenenkään jutustelevan matkanvarrella, ei Turkki välttämättä ole se lomakohde, jonne kannattaa suunnata.

2 kommenttia :

  1. Hahaha NIKOLA <3 Turkissa saa aina parhaat naurut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. :D Olenhan mä ollut siellä myös Emilia, Kamilia, Karmilya ja pahimmillaan jopa Klamydia..

      Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)