I've done the best I can, to make them realize, this is my life. I hope they understand..

19. elokuuta 2015

Ei se lopulta vaatinut, kuin yhden asian päätökseen saattamisen, että pääkoppa sai mielenrauhan.
Päätös ei vaan tällä kertaa ollutkaan se toivottu valmistuminen, vaan rohkeutta vaatinut opintojen keskeyttäminen. Olin liian pitkään venkslannut sitä, yrittänyt korjata tuhoon tuomittua projektia ja ihan vain sen takia, että mietin mitä muut ajattelevat, jos jätän sen kesken..
Olen aina ollut hyvä ja innokas aloittamaan jotain, mutta surkea viemään asioita maaliin asti, koska en ole luottanut itseeni. Tällä kertaa päätös oli tehty osittain puolestani jo keväällä, jolloin projekti kaatui minusta riippumattomista syistä, mutta yritin kuukausia liimailla sitä tyhjästä kokoon, ihan vain periaatteen vuoksi..
Koska halusin jotain uutta, mieltä virkistävää viihdettä syksyksi, varasin eilen alkeiskurssilta paikan Turkin kielen opiskeluun. Otin myös yhteyttä ensi vuotta ajatellen erääseen kouluun, jonne haku alkaa taas kevään korvilla - haluan uskoa, että kaikella on tarkoituksensa. Parhaat päätökset tehdään sydämellä..

2 kommenttia :

 1. Uskon, että kaikella todella on tarkoituksensa ja asioilla on tapana järjestyä. Joskus kannattaa päätökisä tehdessä laittaa järki sivuun ja antaa sydämen viedä. Itsekin aloittelin syksyn muutosten merkeissä ja musta tuntuu, että tästä tulee just hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu kommentistasi. ♥
   Tsemppiä muutoksiin! Jos se tuntuu hyvältä, se on se oikea tie. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)