Kuokkavieraaksi häihin

28. elokuuta 2015

Huomenna puolenpäivän jälkeen pitäisi suunnata taas kohti lentokenttää. Vaikka mieli tekisikin karata toiselle puolen maapalloa, joudun tälläkertaa pysymään kotimaan rajojen sisäpuolella, sillä lennämme pohjoiseen juhlimaan miekkosen kaverin häitä.
Mielenkiintoistahan tästä tekee se, etten ole koskaan tavannut hääparia ja kirsikkana kakun päällä, ettei minua ole edes kutsuttu. :D 
Herra ei näet kirjeen saadessaan tajunnut, ettei kutsu ole avec ja hankki sitten minullekin yllärinä lentoliput. Asian laita selvisi vasta, kun hän ilmoitti pariskunnalle, että "kiitos kutsusta, ME tulemme"..
Yritin kyllä kohteliaasti kiemurrella nolosta tilanteesta, mutta herttaisina järkkäsivät sitten tilaa tällekin tomaatille, joten nyt ei kuulemma voi enää kieltäytyä, vaikka kuinka haluaisikin.

Tuntemattomien häihin pukeutuminen tuo aina oman haasteensa, koska ei tiedä kuinka tarkkoja tai vanhoollisia toiset saattavat olla. Olenkin panikoinut tässä asuni kanssa, sillä suurin osa vanhoista juhlamekoistani ei mahdu edes kiinni, joka jättää valikoiman aika suppean puoleiseksi. ( ! )
Rento morsian saattaa sallia minimekot tai paljaat olkapäät, kun taas joku toinen sulkee pois niin mustan, punaisen, kuin kokopitkän puvunkin, joka siis eliminoisi ne vähäisetkin vaihtoehtoni.
Päädyin siis pakkaamaan matkaan sekä pikkumustaa, että pitkää liukuvärjättyä silkkimekkoa. Mikäli morsmaikulla ei ole toiveita vieraiden pukeutumisen suhteen, heitän kivi-paperi-sakset..Olen niin surkea kieltäytymään, varsinkin silloin, kun tiedän, että pitäisi..
Kaikki läheiset ihmiset tietävät, että pelkään korkeita paikkoja kuollakseni. Ei tarvitse olla kuin lasikaiteinen parveke, lävitse näkyvät ritilärappuset, tai pelkkä video, vetelee syke jo taivaissa ja jalat vispaa spagettina. Siksi pidänkin itseäni ihan uuvattina ja tulen kiroamaan itseäni vielä moneen otteeseen seuraavan viikon aikana, sillä lupauduin valokuvaajaksi kuumailmapallon kyytiin!
Kyllähän se vielä naurattaa, mutta voipi olla, että parku pääsee sillä hetkellä, kun pitää kiivetä koriin. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)