Maalaisromanttinen koti

3. elokuuta 2015

Pyykkikone rokkaa, kaijuttimista huutaa lattarimusa, joka saa lantion kevyesti keinahtelemaan tuolin selkänojaa vasten. Eteisessä makaa vaaleanpunainen kissamatkalaukku tyhjillään, kuin odottaen pakkausintoa, joka sisältyy pöydällä nököttävään kilometrin mittaiseen To Do-listaan, jota tällä hetkellä pitäisi käydä läpi, eikä jumittaa kärsä kiinni tietokoneen ruudussa. Mutta mitäpä jännää tässä olisi, jos ei jättäisi taas kaikkea viimetippaan?

Koska oma kotini on vielä hyvinkin keskeneräinen, ajattelin vilauttee teille Tiinan ja Samin upeaa kotia, jossa pääsin vierailemaan viikko sitten Tampereella pyörähtäessämme.Maalaisromanttisesta valoisasta kodista ei tosiaan jäänyt epäselväksi, että siellä asustelee nainen. Ensimmäinen ajatus sisään astuessa olikin, että  täällähän näyttää siltä, kuin olisi piipahtanut Riviera Maisonin kauppaan. Vaaleita pintoja, puuta, koristetyynyjä, kannustavia mietelauseita, kaunista, kodikasta, niin selkeästi kodin emännän näköistä.

Pariskunnan lisäksi asunnossa asusteli kolmivuotias sydänten sulattaja, pieni pörröinen Milo chihu.
Kristiinan laittoman suloinen hauvavauva Pilvi on jo aiheuttanut orastavaa hauvakuumetta, eikä Milo sitä ainakaan lieventänyt.  Uhkasin jo napata sen lähtiessäni mukaan, mutta Tiina ei valitettavasti päästänyt silmäteräänsä mihinkään..
Meillä on aina perheessä ollut vähän isompia rontteja, joten tykkäsin aikoinaan suuremmista "koiran kokoisista", halattavista nelijalkaisista, mutta edellis kevään välikohtaus saksanpaimenkoiran kanssa jätti pysyvät jäljet, joten olen pelkojeni takia joutunut poissulkemaan haaveistani kaikki yli polvenkorkuiset kaverit. 

2 kommenttia :

  1. Oi ei, miten kaunis koti! <3 Ja ihana höpötassu tuo Milo! Terkkuja vaan omistajille! :)

    VastaaPoista
  2. Raikkaan ja kodikkaan näköistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)