My Secret

14. elokuuta 2015

No eihän sitä voinut paluumatkalla Victoria's Secretin ohi kulkea, ilman pikaista piipahdusta sisään.. Vaikka tämäkään putiikki ei pitänyt sisällään merkin ihania bikineitä, iloitsi sisäinen kosmetiikkarohmuni tarjolla olevista herkullisista tuoksuista ja vartalovoiteista.


Secret Escape fragrance mist oli ollut ostoslistalla jo keväästä, jolloin ensimmäistä kertaa tuoksuttelin sitä ystäväni iholta. Se on raikas, hedelmäinen, ehdottomasti mieluisin aiemmin nuuhkuttelemistani Victoria's Secretin vartalosuihkeista - jotka ovat muuten vartalovoiteiden lisäksi alessa netissä
Koska Dalamanin kentällä oli tarjous, osta 3 tuotetta hintaan 29e nappasin matkaan myös saman tuoksuisen vartalovoin..
Toinen body mist lähti matkaan puoliksi arpapelillä, sillä portilta lapattiin jo porukkaa koneeseen, meikäläisen haahuillessa vielä kaupoilla..
Päädyin kiireessä myyjän suosikkiin, nimeltä Pure Daydream. Tuoksussa tulvahtaa vivahde teini-iän lemppariani, makeaa, karkkimaista Escadan Sexy Graffitia, joka taas on huomattavasti makeahkompi, kuin Secret Escape. Siskoni snorkkeliin molemmat tuoksuivat yhtä hyvältä, kun taas poikaystävä tykkäsi jälkimmäisestä..

Onko teillä VS tuoksulemppareita? :)

3 kommenttia :

 1. Nää on niitä pakollisia juttuja, vaikka kaapissa olis vielä edellisetkin avaamatta ;) Ihanaa, että sä pääsit hengissä takasin!!! <3 <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kelvannut kellekään jalkavaimoksi. ;) <3

   Poista
 2. Mä rrrrakastan VS:n tuoksuja ja ...kaikkea! Ehkä lempparein tuoksu on Coconut passion, tota tankkasin vastikään mukaan Vikingillä päiväristeillessäni :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)