Pienissä häissä..

30. elokuuta 2015

Ihanaa olla kotona. Ukkeli tuhisee jo sängyssä ja huomaan huojuvani itsekin vähän jo unen rajamailla.. Vaikka oli aivan mahtavaa päästä näkemään miekkosen lapsuudenmaisemia ja tutustua uusiin ihaniin ihmisiin, on se Helsinki vaan niin meikäläisen paikka..

Perjantaina heti koneen laskeuduttua vietiin kamat miehen isän luo ja lähdettiin ajelulle.
Oli jokseenkin vaikea ymmärtää, miten parissa minuutissa Tornion keskustasta oltiinkin jo Ruotsin puolella. Vaikka paikalliset puhuvatkin Torniosta ja Haaparannasta, erittelemättä Suomea ja Ruotsia. Odotin hölmönä tullimiehiä, jotain porttia tai mitä tahansa rajaan viittaavaa, mutta nämä puolet erotti vain ja ainoastaan yksi liikenneympyrä. (?)
Heti Haaparannan puolella oli Ikea, jonka takaa löytyi herkkuperseiden taivas, Candy World, jonne tietenkin me lapsenmieliset sokerihirmut suunnattiin heti ensimmäiseksi ja kyllä harmitti, ettei ollut kamera mukana. Snöreä, bilareita, suklaata, irtokarkkeja laarikaupalla. Vähän kuin Jali ja suklaatehdas, vähän pienemmässä muotoa. :D


Meille meinasi tulla lauantaina vähän kiire, kun miekkoselta uupui kauluspaita vielä muutamaa tuntia ennen vihkimistilaisuutta. Onneksi tutut tiesivät vinkata Tornion ostarin yläkerran La Perlesta ja ehdimme kirkkoon ajoissa.
Käsilaukkukokoinen Canonin videokamera oli matkassa, mutta ei jostain syystä tunnistanut muistikorttiani, joten saatiin keskittyä sitten siihen olennaiseen. Onneksi juhlapaikalla oli selfiekeppi, jolla vieraat uskaltautuivat leikkimään, parin rohkaisevan lasillisen jälkeen..

Åströmin kartano tarjosi rauhaisan sisäpihan ja kompaktin kokoiset tilat, johon mahtui niin keittiöt, diskot, kuin karkki- ja viskibuffatkin.. Pöytäseurueemme oli sen verran äänekästä porukkaa, että oli itsellä hyvinkin kotoisa, ellei jopa kerrankin hiljainen olo.
Vaatetuksessa päädyin miehen valintaan, Guess by Marcianon Silkkiseen liukuvärjättyyn mekkoon ja Acnen sling back sandaaleihin, jotka saivat lopulta lähtöpassit tanssilattialla..

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos. :D Pitää varmaan itsekin hommata selfietikku pahojen päivien varalta.. heh

   Poista
 2. Anteeks mikä??? Candy World????? Kuulostaa ihan mun jutulta. :D Helevetin hyvä, että on niin kaukana!

  t. Kissis, joka ei muista enää blogger-tunnuksiaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha täällä repeillään Kissiksen kommentille! :'D <3

   Poista
  2. No aijaa! Meinasi lähteä ihan lapasesta ja mies joutuikin raahaamaan mut sieltä lähes väkisin pois..
   Hyvä syy sunkin tehdä pieni road trip. ;)

   Poista
  3. Hyvä syy pysytellä kaukana! :'D KUOLISIN.

   -Kissis

   Poista
 3. Senkin kaunokki! <3 Sä näytät jotenkin niin.... rakastuneelta? ;)

  VastaaPoista
 4. Häät on ihania tapahtumia, kaikki on iloisia. Ellei sitten joukkoon satu jotain entistä heilaa, mikä ei ole mahdotonta. :)
  Sulla oli sentään muistikortti mukana, vaikkei se tietysti toiminut. Lähdin kerran itse yhteen tärkeään tapahtumaan ja se muistikortti oli jäänyt edellisen kuvien siirron jälkeen koneeseen. :D Se siitä sitten, sama pää kesät ja talvet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen onneksi niin hyvissä väleissä entisten kanssa, että sekään tuskin tuottaisi ongelmia. :D

   Voi ei! Tuo kyllä pikkasen ottais päähän. :D Toivottavasti oli sellainen tilaisuus, että jollain muulla sattui kuitenkin kamera matkaan?

   Poista
 5. Meikäläinen jo ihaili tätä kuvaa jo aikasemmin <3 just muutama päivä miettisin kuinka rikastuttavaa olisi ollut jos olisin asunut nuorena Helsingissä tai Turussa.Vaikka täällä maalla on kaunista niin kyllä kaipaisin sitä fashionia mitä isoimmissa kaupungeissa näkyy katu kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä koskaan tullut edes ajatelleeksi asiaa. En toki nuorena erottanut tyylikästä ja mautonta toisistaan, joten ei siitä varmaan olisi hirveästi ollut apua, vaikka olisin täällä asunutkin.. :D Vasta muotiblogien kautta joskus 7 vuotta taaksepäin aloin oikeasti ajatella edes hiukan mitä vetäisen päälleni..

   Ootko ajatellut, että muuttaisit nyt isompaan kaupunkiin?

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)