Vaihdetaan ei niin mielekkäät asiat niihin mukaviin

16. elokuuta 2015

Useimmiten ihmisillä kevät on sitä aikaa, kun lyödään ranttaliksi ja halutaan pistää elämä uuteen uskoon, mutta minulle se iski lomalla. Hunajaista Riikan kirjoitus unelmista sai vain pohtimaan entistä syvemmin.
Tuntuu kuin olisin hiukan hukkateillä, kuin minulle olisi jaettu oikeat kortit, mutta täysin väärään peliin. Kaipaan mieluisia haasteita, uutta suuntaa. Kristallipallo vaan uupuu. Samoja ajatuksia?

Alan pikkuhiljaa tottumaan tähän kämppis-elämään. On ollut ihana viettää siskon kanssa enemmän aikaa, oli kyse sitten yhteisen aamupalan väännöstä tai pelkästä kävelylenkistä. Liian monen vuoden ajan meni viikkoja, jopa kuukausia erillään, joten nyt otetaan yhteistä aikaa takaisin sitten niidenkin edestä.♥
Reissusta palaaminenkaan ei tuntunut niin pahalta, kun toinen kertoi, kuinka kovin oli ikävöinyt, vaikka osaan varmasti olla hyvinkin raivostuttava ajoittain, kun kolistelen ilta-ihmisenä menemään aina yömyöhään, kun toinen on jo nukkumassa.


Maanantaina meillä alkaa herkkulakko ja mahdollisesti vähän uutta ruokavaliontynkää. Sisko jo reippaana tyttönä punnitsi huomiset aamupalahärpäkkeensä valmiiksi, mutta en usko, että itse lähden ihan niin tarkalle linjalle, ettei ihan lähde lapasesta. Treenaamista joudun toki vielä lykkäämäänkin, kunnes poskiontelotulehdus saadaan kuriin, mutta hiljaa hyvä tulee..
On ihana, kun saman katon alla on toinen, joka tsemppaa ja tukee. Tavoitteena saada väsymys ja turvotus kuriin ja hyvää energiaa tilalle.
Meistä kahdesta se olenkin todennäköisemmin meikäläinen, joka ensimmäisenä lipsuu, toivoton sokerihiiri kun olen. Pitää vaan asettaa tarpeeksi kovat panokset, niin ei tee mieli hiippailla karkkihyllyille.:D
Itselleni toimii paremmin veto, kuin esimerkiksi "palkinto", jolla saan hemmotella itseäni, kun pääsen tavoitteeseen. Lahjukset kun voi itselleen ostaa ilman tavoitteen täyttymistäkin, mutta rahaansa ei halua vedossa hävitä. heh.

1 kommentti :

  1. Näytin tätä kuvaa T:lle, siis vitsit miten upeita te olette. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)