biker

13. syyskuuta 2015

On huvittavaa, miten useammat ihmiset reagoivat kieliin eri tavoin. Jos kerrot opiskelevasi esim. englantia, raskaa, saksaa tai vaikka italiaa, ottavat ihmiset sen ihan hyvin, myötäillen: Hienoa, voi kun mukavaa, tai yllättynyt "aijaa". Kun mainitset Turkin, suurin osa kysyy ensimmäinen MIKSI. :D
Meillä on tästä ollut kunnon väittelyä miekkosen kanssa, koska hän on 110% laskelmoiva ja järjestelmällinen ihminen, joka ajattelee asioissa ensin hyötyä ja sitten vasta huvia. Minä taas olen niin päinvastainen, eli tunne-eläjä ja teenkin ensin sen mikä on mukavaa ja ajattelen hyötyä vasta viimeiseksi, koska yksinkertaisesti haluan nauttia elämästä. Ei ole vaikea arvata kumpi ihmistyyppi menestyy ja kumpi vain fiilistelee.. hahha

Ensimmäinen Turkin kielen oppitunti sujui leppoisasti. Kävimme porukalla läpi syitä, miksi kukin oli lähtenyt tälle kurssille ja kieltämättä itsekin mielenkiinnolla kuuntelin muiden perusteluja asialle. Useammalla oli Turkkilainen puoliso, muutamilla asunto kyseisessä maassa ja lopuilla sitten ihan vain mielenkiinto kieltä ja kulttuuria kohtaan.
Kävimme läpi Turkkilaisia aakkosia, niiden ääntämisiä, helppoja tervehdyksiä ja muutamia simppeleitä sanoja, jotta ääntäminen tulisi tutuksi. Yllättävän vaikeaa muistaa tietyt äänteet, varsinkin sellaiset joita ei ole koskaan joutunut käyttämään, mutta tykkään haasteista!

Treffattiin illasta Anssinkin kanssa pitkästä aikaa ja käytiin napsimassa muutamat asukuvat stadionin takana. Aurinko oli painunut jo rakennusten taa, mutta meineillään olevan matsin takia meillä oli täydellinen kuvausvalo stadionin toimesta.

Takki - Mango / Bootsit - Vic / Housut - Gaudi / Laukku - Coccinelle / Arskat - Carlings

Otin vihdoin käyttöön kesällä ostamani nahkatakinkin.. Ostin sen vähän isommassa koossa juuri syksyä ajatellen, jotta saan ahdettua alle vähän muhkeampaa neuletta..
Pukeutumiseni on viileiden kelien tullen vaihtunut kokonaan talvi-modelle. Mustaa, mustaa ja vielä vähän mustaa. Oikein kunnolla räväyttäessä olen heittänyt joukkoon pisaran valkoista tai harmaata, mutta siihen se sitten on jäänytkin.. Kyllä sitä vaan tuntee olonsa kotoisimmaksi tummissa vaatteissa, ei siitä pääse yli eikä ympäri..

2 kommenttia :

  1. Sä oot niin ennalta arvattava, haha! <3 Mut mihinkäs sitä styleään muuttais, jos se kerran pelittää. Muiscelis. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä Taru yllytä! :D Ehkä ens kerralla mulla on Marimekon unikko-kuosia päällä. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)