Happy easter

8. syyskuuta 2015

Tilasin viime viikolla studiovalot, jotta talvi ei menisi kiroillessa kuvausvalon puutetta.
Olin varma, että ehdin saada ne viikonlopuksi, jotta olisin päässyt leikkimään Canonin lainakamerallani ja tarkistelin varmaan tunnin välein tilauksen tilanneta sähköpostistani, ihan omaa hölmöyttäni.
Olin ostovaiheessa luottanut sokeana myymälöiden saldoihin, enkä huomannut tilauksessa ilmoitettua 11-13 päivän toimitusaikaa.. Hups..

Viime sunnuntaista kuumailmapalloreissua siirrettiin kelien takia viikolla, joten sain vielä hetken armonaikaa keräillä rohkeudenrippeitä kasaan.
Koska päivään ilmestyikin yhtäkkiä luppoaikaa, kaivoin kynsilakat esiin ja leikin vähän ebayn kynsiteipeillä. Halusin jotain kesäistä ja värikästä piristämään kokomustaa asua, joten päädyin sähäkkään neonpinkkiin ja turkoosiin.. Lopputulos oli kieltämättä öööh, värikäs? Ehkä lievästi levähtänytkin ja kesän sijaan toi mieleen pääsiäissmunat. :D
Ja tosiaan, lakkailu jäi hieman kesken, kun mies tuli käymään ja pyysi mukaansa asuntonäyttöön, joten toinen käsi jäi sitten koristelematta kokonaan, joten näillä mennään!

Kynsissä:

Essie Help Me Grow aluslakka
Kiko  389 Mint Milk
Color Club Sweet Getaway
Csecrets Cesars goes Matte päällyslakka

Miekkonen teki tarjouksen eräästä pienestä remppakohteesta viikonloppuna. Vähän jänskäilin, että meneekö tarjous läpi, koska sijainti oli omaan kotiini nähden liiankin hyvä ollakseen totta, mutta puhelun päätyttyä ei se nielurisatkin paljastava hymy ja voitokas tuuletus jättänyt arvailun varaa. Tuleva "varakotini" sijaitsee siis n. 300 metrin päässä, joten sinne voi tarvittaessa vaikka viuhahdella aamutakissa - ainakin melkein - ja sieltä pääsee tarpeeksi vauhdikkaasti takaisin omaan kotiin, jos tekee mieli nyrpistellä nokkaa ja olla aina oikeassa.

Näkyykö muuten kuvan värit epäselvinä tai rakeisina teille? Yritän tässä ratkaista tätä probleemosta, miten saan värit näyttämään mahdollisimman luonnollisilta, ilman, että niistä tulee suttua bloggeriin lataamisen jälkeen..

4 kommenttia :

 1. Oletko palannut yhteen exäsi kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, emme ole palanneet yhteen. Olemme kuitenkin tekemisissä, sillä hän on edelleen ja tulee aina olemaan tärkeä ihminen minulle..

   Nyt vasta itse tajuan, kuinka epäselvää asiat ovat lukijan näkökulmasta, kun on tapahtunut niin paljon asioita viimeisen vuoden aikana, joista en ole juuri mitään maininnut täällä..

   Poista
  2. Juu, jotain on ilmeisesti jäänyt mainitsematta ja kaikkea ei tietysti tarvitsekaan kertoa. Tajusin lukiessani muutaman muun postauksen, että ilmeisesti veikkaukseni oli aivan väärä. Pahoittelut siitä.

   Poista
  3. Eipä mitään.. Aina saa kysyä. :) Ehkä sitä voisi voisi vähän ryhdistäytyä kirjoittamisen suhteen..

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)