Nasılsın?

25. syyskuuta 2015

Olin eilen taas Turkin kurssilla. Vaikka olin aamulla tosi kireänä, kun yöllä näpertämäni tuntikausien työ katosi sivujen tilttauksen myötä, tuli jälleen hyvä fiilis kurssille päästyäni. Parhainta siellä on ehdottomasti se yhtenäisyyden tunne, iloisuus ja eräs uusi tuttavuus, jonka kanssa nauretaan aina niin, että poskiin sattuu.
En yleensä opi lukemalla asioita, vaan toistamalla niitä joko ääneen tai päässäni, joten olen yrittänyt nyt suihkussa käydessä ja hampaita pestessäni hokea sanoja ja keskustella itsekseni, jotta ne jäisivät päähän paremmin.. Olenkin pariin otteeseen havahtunut siihen, että hymyilen ja nyökyttelen tai supisen hiljaa itsekseni. :D Siinä olisikin hyvä teema tuleviin Halloween pirskeisiin. Pakkopaita vain päälle ja tukka sekasin..

Meikkikuvat on odotelleet koneella valmiina jo useamman päivän, mutta olen unohtunut tunneiksi väsäilemään nettisivuja, sekä muokkailemaan tuotekuvia, joten tunnit on vain kadonneet huomaamatta jonnekin..

Silmät pohjustin Urban Decayn Primer Potionilla ja lisäsin liikkuvalle luomelle, sekä kulmaluulle NYXin Jumbo kynää sävyssä Milk.
Luomilla on Inglotin uusin punaruskea luomiväri 55, jonka seuraksi lisäsin liikkuvalle luomelle Meet Matt(e) Nude paletin banaanin keltaista, nimeltä Matt Lombardi, sekä kullanhohtoa UD:n Half Baked luomivärillä.. Mitäs tykkäätte?
Selkeästi sitä omakin silmä tottuu, kun on rohkeasti vain ruvennut niitä värejä käyttämään. :)

4 kommenttia :

 1. Oooooo, hieno on! :) Tykkään ihan kauheasti tuommoisista halo-meikeistä. Sulla on muuten ihan epäreilun pitkät räsyttimet. *kade*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Räpsyt on vain hyvin suorat, joten vedenkestävä ripsari ja ripsentaivutin on parhaita kavereita. Muuten ripset sojottaa alaviistoon. :D

   Poista
 2. Onko sulla huulissa täytettä? Jos on, missä oot käynyt ottamassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan tuon kohteliaisuutena, kiitos :D Kyllä ne ihan omat humppahuulet on.

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)