New in - kosmetiikkaostoksia

16. syyskuuta 2015

Uudet kuvausvalot on olleet hämärien iltojen pelastus. Tänään aamulla jopa meikkasin niiden äärellä, kun ei kahdeksan aikoihin meinannut vielä luonnonvaloa riittää nimeksikään.
Toisessa mööpelissä ei toimi lainkaan katkaisin, joten joudun viemään sen takaisin huomenna, mutta ei vain malttaisi luopua, kun on vihdoin saanut ne hankittua! Olen vielä niin tajuttoman surkea palauttamaan mitään, saati menemään postiin, ellei siellä ole jotain noudettavaa, vietävän sijaan. heh.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow pomade - Dark Brown
Olihan se tummanruskeakin tilattava, kun taupe osoittautuikin käytössä hieman liian hailakaksi omiin mieltymyksiini..
Dark Brown on kylmäsävyinen tummanruskea, joka on todella monipuolinen väri, sillä se käy niin keskivaaleille, kuin todella tummapiirteisillekin. Sillä saa halutessaan niinkin kevyen jäljen, että se sulautuu kotoisiin maantienharmaisiin haituviini, kun taas kovemmalla kädellä sutiessa sillä saa nimensä veroiset todella tummat ja näyttävät kulmakarvat..

Ostin aiemmin Anastasian Brow wiz kynän sävyssä taupe - omaan silmään ainakin aavistuksen tummempi, kuin Dip Brow samassa sävyssä -, joka ilokseni sulautui tähän sävyyn heittämällä, eikä tarvinnut heti lähteä toista kynääkin tilailemaan..

NYX Jumbo Pencil - 604 Milk + 601 Black bean
Super pehmeä koostumus oikein liukuu iholla ja on helppo häivyttää. Voi käyttää sellaisenaan, tai ns. pohjustuksena luomivärin alla, jolloin sävyt tulevat intensiivisemmin esille..
En ole päässyt kuin vasta kerran mallailemaan, joten katsotaan palaanko myöhemmin ylistämään vai lyttäämään koko kynät. heh..

Urban Decay Eyeshadow - Foxy
Tämä on ensimmäinen värinappi, jonka sudin tyhjäksi alta aikayksikön Naked2-paletiltani aikoinaan. Kaunis luonnonvalkoinen sävy, silkkinen koostumus, levittyy ja häivyttyy loistavasti, antaa kevyen luonnollisen hehkun, joten toimii myös korostuksena. Nyt kun sitä oli saatavana erillisenä värinappina, niin oli pakko kaapata ennen kuin loppuu kesken.. Suosittelen!

Viva La Diva - Coral Reef
Tämän unohdinkin esitellä viimeeksi.. Runsaspigmenttinen ja kosteuttava huulipuna, sävynä herkullinen oranssinpunainen. ♥
Aloin oikeastaan lämmetä kaikille ihanille kesäsävyille vasta tässä syksyn korvilla, Matti Myöhänen kun olen..
Tämä on itseasiassa se syyllinen, miksi menin ostamaan sen UD:n ei-niin-hyvän huultenrajauskynän edellisellä kerralla. :D Huulipunasta taas ei ole mitään pahaa sanottavaa. Aivan yhtä loistava, kuin merkin muutkin testaamani punat, eli suuri peukku.

Mitäs uutuuksia teidän meikkipussukoista löytyypi? :)

2 kommenttia :

  1. Moikka kaunokainen!

    Mistä ostit sun studiovalot? Mulla on sama prokkis meneillään ja kartoitan vaihtoehtoja. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)